Létesítményeink

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia a Budapesttől és a Balatontól egyaránt 50 km-re fekvő Agárdon kezdte meg működését, és az impozáns környezet közel 20 éven át volt létesítményünk központja, nagyban hozzájárulva ezzel a sikeres és úttörő munkához.

2019 szeptemberében új korszak kezdődött, hiszen Budapestre költöztünk. A fiatalok a következő időszakban  – az új akadémiánk elkészültéig – a teljesen megújult Lantos Mihály Sportközpontban dolgoznak majd azért, hogy nagyszerű sportemberekké és profi játékossá váljanak, hogy ezzel is az MTK Budapest és a teljes magyar futball további előrelépését szolgálják.

A Lantos Mihály Sportközpontban három füves pálya áll a kizárólagosan az akadémiai korosztályok rendelkezésére, néhány hónapon belül pedig elkészül az új műfüves pálya, ahol a téli időszakban készülhetnek a játékosok.

A sportközpont számos kiszolgáló helyisége - néhány öltöző, edzői szoba, konditerem, egészségügyi szoba - is megújult, így klubunk beruházásainak köszönhetően fiataljaink már olyan körülmények között készülhetnek és lakhatnak, amelyek kielégítik az igényeket.

Az edzőközponthoz közel fekszik a Váci Mihály Kollégium, ahol klubunk azon tehetségeknek biztosít szállást, akiknek a családjuk messze lakik. Játékosaink egy külön emeletet kaptak az intézményben, rájuk szakképzett nevelők vigyáznak a klub iránymutatásai alapján. Jelenleg a kollégium közel 40 tehetségünknek szolgál tartós vagy átmeneti szálláshelyként.