HÍREK

A rasszizmus elítélendőségéről beszéltek játékosaink a Csanádi Árpád Sportiskolában (képgalériával)

2023-03-27

A rasszizmus elítélendőségéről beszéltek játékosaink a Csanádi Árpád Sportiskolában (képgalériával)

Klubunk hét képviselője vett részt a fontos társadalmi témáról szóló beszélgetésen.

A Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Gimnázium mintegy 150 diákja előtt társadalmi felelősségvállalási kampány részeként beszélgetett a rasszizmusról és az az ellen való küzdelem fontosságáról az MTK Budapest hét képviselője.

A Kiss Dávid testnevelőtanár által moderált eseményen klubunkat Pintér Ádám, az MTK Budapest és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia nagykövete; a szenegáli származású Thiam Khaly; valamint ifi BL-csapatunk öt játékosa: Horváth Artúr csapatkapitány, Szőke Gergő, Merényi Ádám, a ghánai Kwadwo Asante és honfitársa, Isaac Mensah képviselték. Közülük Szőke 2022-ben érettségizett az intézményben, míg Horváth korábban évekig járt az iskolába.

A beszélgetés során minden képviselőnk beszélt a témában átélt eddigi tapasztalatairól, illetve arról, milyen a közös munka a más kultúrából érkező társakkal, valamint a rasszizmus elleni küzdelemről. Az esemény végén a diákok feltehették kérdéseiket és lehetőségük volt arra, hogy néhány szót váltsanak, közös képet készíthessenek játékosainkkal.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok