HÍREK

Az FC Slovácko és az Admira Wacker ellen bizonyítottunk

2018-01-23

Az FC Slovácko és az Admira Wacker ellen bizonyítottunk

Mindhárom akadémiai csapatunk neves nemzetközi utánpótlás-nevelő klubbal csapott össze.

U19

1. FC Slovácko – MTK Budapest 2-1

U19-es csapatunk a cseh Slovácko korosztályos csapatánál járt vendégségben. A hazaiak legutóbb három játékost adtak a nemzeti csapatba, így minőségi ellenfél várt Salkovics Gábor csapatára. A kezdőben Varasdi – Balogh, Molnár, Jámbor, Nagy – Dencinger, Mezei, Gréczi – Babinszky, Németh és Fodor kapott lehetőséget, a kispadon Kugli, Modrovics és Bidzilya szerepelt egy próbajátékos mellett. A mérkőzés hazai sikert hozott, csapatunk szépítő gólját Kugli szerezte.

U17
1. FC Slovácko – MTK Budapest 1-3

Szintén a cseh Slovácko volt terítéken Székely Zsolt idősebbik csapatának. Az elmúlt időszakban ellenfelünk U17-es keretéből a válogatottba rendszeresen adtak játékosokat, így nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés. Az összeállítás is erre engedett következtetni, hiszen a Vukman – Gézárt, Balogh B., Mogyorósi, Kópis – Kata, Kosznovszky, Kovács – Zuigéber, Pál, Törőcsik 11 stabil, sokat játszó csapat. A kispadon Balogh M., Font-Borza, és három próbajátékos foglalt helyet. A gólokat a bajnoki félévben remekül teljesítő Zuigéber és Törőcsik mellett Kovács szerezte.

U16
Admira Wacker – MTK Budapest 1-1

A sort U16-os csapatunk zárta, a legfiatalabb akadémisták Mödlingbe utaztak osztrák ellenfelükhöz. Az Admira U16-os csapatából legutóbb két játékos került be a válogatottba, így minőségben ők sem szenvedtek hiányt. A Winter – Tarjáni, Várkonyi, Csinger, Béres – Kiss, Vertetics, Strohmayer – Szalka, Sali, Galó kezdőcsapat, kiegészítve a kispadon Nagy, Abért és két próbajátékos jelenlétével, a borús ég alatt lejátszott mérkőzésen méltó ellenfele volt az Admirának, és Strohmayer találata révén döntetlennel utazhatott haza.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 09:30 POREC

MTK U12

VS

FC BLAU-WEISS LINZ U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok