HÍREK

Balogh Máté: "Komoly tanulóév volt számomra az idei"

2023-05-29

Balogh Máté: "Komoly tanulóév volt számomra az idei"

Fiatal támadónk talpcsonttörése miatt a 2022-23-as idény jelentős részét kénytelen volt kihagyni.

NB III-as csapatunk 2004-es születésű támadója, Balogh Máté nagyon nehéz idényen van túl: két talpcsonttörést is szenvedett, amelyekkel a szezon jelentős részét kénytelen volt kihagyni. Szeptember 4-én, a Dabas ellen lépett pályára utoljára első sérülése előtt, majd november 13-án két meccs erejéig ugyan visszatért - közben lemaradt az ifi BL-találkozókról -, de az első téli felkészülési mérkőzésen kiújult a problémája és végül csak május 27-én szerepelt újra tétmeccsen, ekkor már az U19-ben.

Hogy élted meg ezt az idényt?

Van bennem hiányérzet, hiszen játékperc is kevés jutott nekem így és a csapatdinamikából is kiestem valamelyest. Komoly tanulóév volt ez számomra, a felszabadult időt magamra fordítottam, sok mindent átgondoltam és továbbra is teljes erőmmel a labdarúgásra koncentrálok, hogy minél erősebben térjek vissza.

Okozhat problémát pályafutásodban ez a két sérülés? Mennyire visszatérő problémákról van szó?

Ugyanaz a talpam tört el kétszer is, másodjára pedig a műtét mellett döntöttünk, ezért is maradt ki hosszabb idő 2023-ban. Elméletileg ezek után már nem szabadna, hogy kiújuljon a dolog, bízom benne, hogy így is lesz.

Mikor tértél vissza a csapathoz?

Két hete végzek teljes értékű munkát és úgy érzem, jó erőben vagyok. Örültem, hogy ismételten a csapattal lehetek. Sajnos az NB III véghajrájáról már lekéstem, de az U19-ben még van hátra néhány meccs, a Kisvárda ellen pedig újra lehetőséget kaptam.

Hogy ment a játék?

Nagyon vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, úgy érzem, jól is szálltam be a 63. perctől fogva. Sajnos a győzelmet nem sikerült kicsikarnunk, de egyénileg véleményem szerint nem lehetett rám panasz. Nagyon várom, hogy a jövőben akár kezdőként is szerepet kaphassak és segítsem a csapatot teljesítményemmel!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-15 15:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U14

VS

ETO FC GYŐR U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok