HÍREK

Bronzérmet szereztünk a Gallini-kupán!

2024-04-01

Bronzérmet szereztünk a Gallini-kupán!

Nem sok hiányzott a fináléhoz sem, de így is nagyszerű hétvégét tudhatunk magunk mögött.

Az ünnepi hétvégén U16-os labdarúgócsapatunk az Olaszországban rendezett Gallini-kupán vett részt, ahol nívós klubok ellen, nemzetközi versenyen mutathatták meg tudásukat tehetséges fiataljaink.

Együttesünk a csoportban legyőzte a litván Be1FA gárdáját, majd ikszelt a Triestina Calcio és a Valchiampo ellen. Ezután a nyolcaddöntőben az AC Trentót 2-0-ra, a negyeddöntőben a Genova Calciót 1-0-ra vertük.

A négy között az addig hibátlan FC Lausanne ellen léptünk pályára. Szinte végig mi domináltunk, az ellenfél két helyzetéből egyet gólra váltott. Ugyan hiába nyomtunk, nem tudtunk betalálni, így 1-0-s vereséggel a harmadik helyen zártunk olyan csapatokat megelőzve, mint a Burnley FC, vagy a Dinamo Zagreb.

Az ellenfél edzője, a komoly profi játékosmúlttal rendelkező, világbajnokságot is megjárt Xavier Margairaz gratulált a játékunkhoz, és elismerően beszélt együttesünk stílusáról. Azt is hozzátette, hogy rendkívül erős ez a generáció a csapatukban, középhátvédjüket a Manchester City és a Manchester United is figyeli. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-01 13:00 Békéscsaba Utánpótlás Központ

Békéscsaba 1912 Előre SE

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok