HÍREK

Emberhátrányban is kicsikarta a győzelmet U17-es csapatunk a tavaszi idénynyitón (videó)

2022-02-24

Emberhátrányban is kicsikarta a győzelmet U17-es csapatunk a tavaszi idénynyitón (videó)

Horváth Ádám vezetőedző együttese 55 percig 10 emberrel játszott, mégis 3-2-es sikert aratott, ezzel pedig a tabella élére ugrott.

Szerdán kora délután U17-es csapatunk is megkezdte szereplését a korosztályos bajnokság felsőházában. Az első ellenfél hazai pályán a DVSC-DLA csapata volt.

A vezetést a 6. percben a vendégek szerezték meg, de ez nem sokáig tartott, Almomani hamar egalizált, sőt Erdős az első félidő utolsó negyedórájába lépve már csapatunkat juttatta vezetéshez. Második találatunk szerzőjét azonban a 35. percben kiállították, így nehéz helyzetbe került Horváth Ádám vezetőedző együttese. Szünet után ráadásul egy szabadrúgásból egyenlítettek a hajdúságiak, akik ezt követően már a három pontért támadhattak. A 87. minutumban azonban végül csapatunk szerezte meg a győztes gólt: Hegedűs volt eredményes.

A 3-2-es sikerrel - és az őszi bajnok Puskás Akadémia vereségével - ráadásul a tabella élére ugrott az MTK Budapest U17.

MTK Budapest U17: Szolár - Almomani, Szabó Sz. (Urbán I, 41.), Varga B., Tóth D., Lépő, Erdős, Mucsányi (Necula, 78.), Sági (Majoros, 46.), Hegedűs T. (Urbán II, 92.), Herczeg

Gólszerzők: Almomani (9.), Erdős (32., Hegedűs T. (87.), illetve Doktor (6.), Karakas (47.)

Kiállítva: Erdős (35.)

Horváth Ádám vezetőedző: "Az első félidőben jobban játszott a Debrecen. Agresszívabbak, dinamikusabbak voltak a vendégek, komoly gondjaink voltak a védelem mögé belőtt labdákkal. A gondjainkat tovább tetézte az első félidőben történt jogos kiállítás. A szünetben sikerült picit rendezni a sorokat, ezután már fegyelmezetten védekeztünk és a kontráinkban benne volt a veszély. Szerencsés győzelmet arattunk. Ha pozitívumokat akarok keresni, akkor a három rúgott gólunkat említeném és azt a tényt, hogy 55 percet emberhátrányban futballozva sikerült begyűjtenünk a három pontot."

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok