HÍREK

Ezüst Wildonból

2018-05-04

Ezüst Wildonból

A kicsik is jól szerepeltek a héten.

2007
Remek időben, kiváló körülmények között játszhatott 2007-es csapatunk a Vasas Akadémia Fáy utcai sporttelepén. Úgy alakult a sorsolás, hogy pihenő nélkül kellett végigjátszanunk a négy mérkőzést. Az egész torna alatt, koncentráltan és nagy elánnal fociztunk. Az első meccsen a Vasast vertük meg. A második és a harmadik mérkőzésünkön uraltuk a játékot, de nem volt szerencsénk, vagy az ellenfél kapusai védtek nagyokat, vagy pedig mi lőttük mellé. A sok kimaradt helyzet megbosszulta magát, és vereség lett a vége ennek a két mérkőzésnek. Utoljára az erős kerettel felálló Honvéd csapatával mérkőztünk meg. A végletekig kiélezett csatában jobbnak bizonyultunk, és egygólos győzelmet arattunk. Nagy gratuláció illeti a Kis – Molnár, Galaschek, Henn – Varga, Takács, Váli (László, Zéher) összetételű csapatot, amiért ilyen hozzáállást tanúsítottak és végigküzdötték ezt a mai tornát. 
MTK Budapest 2007–Vasas  3-0 
Gsz.: Zéher Balázs, Varga Márton, László Dominik 
MTK Budapest 2007–UTE 0-3
MTK Budapest 2007–FTC 1-4 
Gsz.: Zéher Balázs
MTK Budapest 2007–Honvéd 1-0 
Gsz.: László Dominik

2007
Biró – Kárász, Simon, Porkoláb, Ottucsák – Dohány, Galaschek, Barkóczi – Zsembery (csereként: Kiss, Ulviczki) összetételű csapatunk jobban alkalmazkodott a nyári meleghez ellenfeleinél, és magabiztos győzelmeket aratott, mezőnyben egész kiegyenlített meccseken. Előkerült a vödör a pálya szélén, de plusz fejmosásra nem volt szükség, fegyelmezetten futballoztunk.

MTK Budapest 2007–Baja 2006 3-0 
Gsz.: Barkóczi Barnabás, Zsembery Áron, Dohány Máté
MTK Budapest 2007–Jászberény 2006 5-1 
Gsz.: Barkóczi Barnabás, Ottucsák György, Zsembery Áron, Galaschek Zoárd, Simon Benedek

2007
Vasárnap Wildonban – érthető módon – nem volt friss a csapat a szombati 100 perc játék és 4,5 óra utazás után, sokáig kerestük a megfelelő összetételt, a végére talán a Biró – Ottucsák, Simon, Porkoláb – Kugyela, Kárász, Barkóczi (csereként: Dohány, Kiss, Zsembery) csapat volt a legstabilabb, de mindenki kapott lehetőséget kezdőként is. Ahogy az lenni szokott, az egyenes kieséses szakaszban megrázták magukat a fiúk, a gyengébb kezdés után, a döntőt viszont elvesztettük a nagyon erős Ljubljana ellen, peches körülmények között. Sok kellemetlen percet okoztunk magunknak az egymás közti kommunikáció hiányával. Ebben javulni kell! A 24 csapatos, Sturm Graz által rendezett nemzetközi tornán elért 2. hely viszont büszkeségre ad okot. 

csoport:
MTK Budapest 2007–FC Ajka 6-0 
Gsz.: Simon Benedek (3), Kugyela Zalán, Dohány Máté, Kárász Benjámin
MTK Budapest 2007–FSR 2-1 
Gsz.: Dohány Máté, Kárász Benjámin
MTK Budapest 2007–RZ Pelletz WAC 1-1 
Gsz.: Dohány Máté
MTK Budapest 2007–Junioru Satu-Mare 2-0 
Gsz.: Kugyela Zalán, Simon Benedek
MTK Budapest 2007–SC Red Star Penzing 3-1 
Gsz.: Barkóczi Barnabás (2), Kárász Benjámin

nyolcaddöntő:
MTK Budapest 2007–LASK Linz 4-0 
Gsz.: Kugyela Zalán (2), Kárász Benjámin, Ottucsák György

negyeddöntő:
MTK Budapest 2007–NZ Gleisdorf 2-0 
Gsz.: Simon Benedek, Barkóczi Barnabás

elődöntő:
MTK Budapest 2007–Junioru Satu-Mare 2-0 
Gsz.: Simon Benedek, Kugyela Zalán

döntő:
MTK Budapest 2007–NK Olimpija Ljubljana 1-2 
Gsz.: Kugyela Zalán

2008
A Kis Zs – Orosz, Hajba – Járvás, Konkoly, Zubor – Fodor (Vancsura) összeállítású csapatunkon érezhető volt a fáradtság, de sokszor éppen ezt kompenzálva fociztak okosan a srácok, ami kitűnő átadásokban, jó váltásokban és remek gólokban mutatkozott meg. Az oklevelet Fodi és Ádi érdemelte ki leginkább, de Zsombi bravúrjainak köszönhetően a kapusunk hiányát sem sínylettük meg!

MTK Budapest 2008–Vasas 7-0 
Gsz.: Fodor Márk (3), Konkoly Patrik (2), Zubor Ádám, Vancsura Vendel
MTK Budapest 2008–UTE 1-1 
Gsz.: Járvás Zsolt
MTK Budapest 2008–FTC 1-1 
Gsz.: Zubor Ádám
MTK Budapest 2008–Bp. Honvéd 4-1 
Gsz.: Zubor Ádám (2), Fodor Márk (2)

2008
A Kis M. – Varga Z., Kis Zs. – Járvás, Zubor, Varga M. – Adi (Molnár, Orosz) összeállításban pályára lépő csapatunk nem tudta érvényesíteni, a rá jellemző, sok futásból eredő erőfölényét, az energiáink inkább a párharcokban merültek ki, ritkán alakult ki szemre való játék.

MTK Budapest 2008 „A"–Gödöllő 2007 „A" 3-6 
Gsz.: Varga Márton, Adi Bence, Járvás Zsolt

A Jakab – Bodnár, Hajba – Vancsura, Fodor, Erdélyi – Császár (Farkas, Horváth, Kárász) összeállítású csapatunk nagyrészt uralta a mérkőzést és kimondottan tetszetős gólokat sikerült elérni. 

MTK Budapest 2008 „B"–Gödöllő 2007 „B" 7-4
Gsz.: Császár Vince (3), Bodnár Gergő, Erdélyi Zsolt, Erdélyi Zsolt, Fodor Márk

2008
A Kis M – Kis Zs, Orosz – Konkoly, Zubor, Varga M – Adi (Molnár, Varga Z, Járvás) összeállítású csapatunk a Gödöllő ellen lépett pályára. A mérkőzést nem sikerült végigjátszani, ugyanis jégeső és villámlás szakította félbe kétszer is a mérkőzést. Hiányérzetünk nemcsak emiatt lehet, hanem a helyzeteink kimaradása miatt is. Ellenfelünk megérdemelten győzött.

MTK Budapest 2008 „A"–Gödöllő 2007 „A" 0-3

Végig kiélezett küzdelmet hozott a Jakab – Hajba, Bodnár – Horváth, Fodor, Vancsura – Gyulai (Kárász, Erdélyi, Farkas, Császár) összeállítású csapatunk Gödöllő elleni mérkőzése. A kiszámíthatatlan, de lüktető játék tűrhetően volt élvezetes, de Gege védekezése és Miki ollózós kapufája igazi élményszámba ment. A vereség ellenére döntőt játszik a csapat az egy évvel idősebb klubtársai ellen. 

MTK Budapest 2008 „B"–Gödöllő 2007 „B" 4-5 
Gsz.:Gyulai Miklós (2), Horváth Dénes, Fodor Márk

2009
A Váci VLSE otthonában rendezett RUK rájátszás viszavágóján elsődleges célunk az odavágón mutatott jó játékunk átmentése, és az eddigi egymás elleni mérkőzésekben is benne rejlő, de végül máshogy alakuló 3 pont megszerzése volt. A játékunk tele volt elszántsággal, bátor megoldásokkal, de külön öröm, hogy a védők is aktív szerepet vállaltak a támadások építésében, vagy a befejezésekben. Jó volt látni, ahogy a váciak támadásait csírájában próbáltuk elfojtani, és az ellenfél térfelén történő labdaszerzéseinkből mennyi helyzetet, vagy gólt értünk el. Ez a keménység, ez a vehemencia az, ami előre visz, és külön öröm, hogy mindezt ésszel, és remek technikai tudással kiegészítve hajtották végre a fiúk!
Gratuláció illeti az Ostoici – Barkóczi, Hunyadi – Doroszlay, Gombás, Zsitnai – Érsek (Balogh, Turbucz) összeállítású csapatot, mind a teljesítményéért, mind pedig a döntőbe jutásáért az egy évvel idősebbeknek kiírt bajnokságban!

MTK Budapest 2009 „A”–Váci VLSE 2008 9-5 
Gsz.: Érsek Patrik (4), Doroszlay Botond (2), Gombás Levente (2), Zsitnai Marcell

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok