HÍREK

Ezüstérmesként térnek haza játékosaink az U19-es válogatott felkészülési tornájáról

2021-09-07

Ezüstérmesként térnek haza játékosaink az U19-es válogatott felkészülési tornájáról

Korosztályos nemzeti csapatunk a szabadkai Vilotic-tornán szerepelt.

U19-es válogatottunk az elmúlt napokban a szabadkai Vilotic-tornán szerepelt. Tímár Krisztián szövetségi edző klubunkból az NB III-as csapatunkat alapemberként erősítő Helembai Márkot és Kovács Mátyást hívta meg, valamint a jelenleg kölcsönben az NB II-es Szentlőrincben futballozó Biben Barnabás is meghívót kapott a keretbe.

Válogatottunk a Szerbia elleni 4-1-es győzelemmel kezdte meg szereplését, a magabiztos siker során Biben kezdőként az 58. percig, Kovács pedig a 24. perctől volt a pályán. Két nappal később Azerbajdzsán ellen is magabiztos győzelmet arattak a fiatalok, a 3-1-es sikerből Helembai és Kovács kezdőként, Biben csereként vette ki a részét. A torna zárónapján a házigazda Szerbia ellen egy látványos és jó iramú mérkőzést játszottak a mieink, amelyen ellenfelünk 1-0-ra győzött - ezúttal Kovács és Biben kezdett, előbbi végig is játszotta a találkozót.

A 2003-as születésű játékosokból álló U19-es magyar válogatott a második helyen zárta a Vilotic-tornát, októberben pedig már hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezők várnak a fiatalokra, akik a fehérorosz, az észt és az osztrák válogatott társaságában küzdenek majd a továbbjutásért.

(fotó: mlsz.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok