HÍREK

Felemás hétvége a legkisebbeknél

2017-10-09

Felemás hétvége a legkisebbeknél

Ötven százalékos mérleggel zártuk a hétvégét.

2007
MTK Budapest 2007 – Tolna 2006 4-5 G.: Ottucsák György (2), Galaschek Zoárd, Zsembery Áron
MTK Budapest 2007 – SC Hírös-Ép Kecskemét 2006 2-5 G.:Simon Benedek (2)

Nem tudta tartalommal megtölteni az óriási tolnai pályát és a hosszú játékidőt Balogh – Kárász, Varga, Porkoláb, Ottucsák – Simon, Galaschek, Barkóczi – Zsembery (csereként: Ulviczki, Kiss, Zéher) összetételű csapatunk. Az első találkozón a „rúgd előre, fuss utána” foci győzött, (az ilyen csapatok ellen mélyebben fogunk védekezni legközelebb!), a másodikon pedig igazából nem volt sok sanszunk. Alig volt tudatosság a játékunkban, volt viszont sok gyenge egyéni produkció és még több ki nem kényszerített hiba. A mai teljesítményre nem lehetünk büszkék, de bánkódni sincs semmi okunk, mert mindenki nagyon kihajtotta magát és sokat tanulhattunk a két meccsből. Kiss Regő azért kap dicséretet, mert abban az időszakban játszott a legjobban, amikor sokan már „szétestek” – a 75-100. perc között.

2008
MTK Budapest „A” – III. Kerületi TVE „A” 8-2 G.: Doroszlay Botond 2, Érsek Patrik 2, Balogh Bálint, Zsitnai Marcell, Märcz Dominik, Gombás Levente

A Saincaize – Zsitnai, Märcz – Balogh B., Hunyadi, Doroszlay – Érsek (Gombás, Görög) összeállítású csapat végig dominálta az óbudaiak elleni mérkőzést, rengeteg helyzetet alakított ki ellenfele kapuja előtt, jól oldotta meg az egy az egy elleni szituációkat is, a hatgólos különbség reális képet ad a pályán történtekről.

2009
MTK Budapest „B” – III. Kerületi TVE „B” 7-1 G.: Lakakisz Parisz 4, Jásper András 2, Orji Dávid

A Kis – Dubecz, Ostoici – Arató, Lakakisz, Jásper – Mező (Pók, Orji) összetételű együttes bátran és lendületesen futballozott, sok szép cselt és okos átadást mutatott be a III. Kerület ellen. A kék-fehérek helyzetkihasználását illetően még van tere a fejlődésnek, de összességében dicséret illeti a srácokat, jó úton járnak.

2010
MTK Budapest – BSE Palóc Farkasok 2-4 G.: Lakakisz Parisz, Molnár-Bencze Zsombor

A Dénes/Sárdi – Orji – Lakakisz, Molnár-Bencze – Érsek (Dénes, Sárdi) összeállítású 2010-eseknek nem jött ki a lépés a harmadik fordulóban. Az ellenfél kellemetlen stílusa nem feküdt a kék-fehéreknek, akik ráadásul maguk is pontatlanul, fegyelmezetlenül, sok hibával játszottak, és bizony labda nélkül sem mozogtak eleget. Persze nincs semmi veszve, a következő fordulóban lehet javítani.

2011
MTK Budapest 2011– BSE Palóc Farkasok 5-4 G.: Kosdi Kornél 2, Sajgál Péter, Malomsoki Milán, öngól

A Windberg – Malomsoki, Sajgál – Kosdi (Ács) összetételű 2011-esek – igazi kapus híján – meglehetősen döcögősen kezdték a mérkőzést, nem tudták megmutatni valós tudásukat. A percek múlásával aztán mégis magára talált a csapat, bejöttek a cselek, bátrabban és eredményesebben mentek a párharcok. Kosdi Kornél duplázott, de Malomsoki Milán és Sajgál Péter is bevette az ellenfél kapuját, így a kék-fehérek végül kétgólos hátrányból is fordítani tudtak egy évvel idősebb riválisaik ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok