HÍREK

Hasznos tapasztalatszerzés Olaszországban és Horvátországban

2024-06-05

Hasznos tapasztalatszerzés Olaszországban és Horvátországban

Nemzetközi tornán járt U11-es és U13-as csapatunk.

Az U10 szlovéniai, az U9 bosznia-hercegovinai és az U7 ausztriai szereplése mellett U11-es és U13-as gárdánk is nemzetközi tornán vett részt, előbbi Olaszországban, utóbbi Horvátországban.

U11-es fiataljaink a Cuneo városában rendezett Granda Cup-on szerepeltek további 15 együttes társaságában.

Csapatunk a csoportból a portugál Vitória Guimaraes mögött a második helyen jutott tovább, a legjobb nyolc közé jutásért pedig a Genoa CFC ellen sikerült diadalmaskodni. A negyeddöntőben a későbbi győztes AC Monza, helyosztón pedig az UC AlbinoLeffe hagyta el győztesen a pályát, így gárdánk a 6. helyen végzett.

Milkó Dániel vezetőedző értékelése: - Tanulságos torna volt, voltak jó mérkőzéseink, ahol meg tudtuk mutatni hogy csapatként és egyénileg is milyen játékerőt tudunk képviselni (Genoa ellen) és, hogy erős csapatok ellen is tudunk a saját játékstílusunkkal dominálni. Viszont mentálisan még sokat kell erősödnünk, hogy a nagy téttel bíró, kiélezett mérkőzéseken sokkal bátrabban és magabiztosabban tudjunk játszani, hogy a srácok megmutassak, csapatként és egyénileg is erősek a nemzetközi szinten.

U13-as együttesünk a Zadarban rendezett Dalmatinko Cup-on a 32 csapatos csoportkörből három magabiztos sikerrel jutott tovább, ugyanis az NK Radomlje ellen 5-1-re, a VFK Diedesheim ellen 6-0-ra, az RNK Split ellen pedig 5-1-re győzött.

A nyolcaddöntőben a lengyel Górnik Zabrze 2-0-ra nyerni tudott csapatunk ellen, akik számára így befejeződött a torna.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok