HÍREK

Hibátlan hétvége

2016-05-01

Hibátlan hétvége

Mind az öt utánpótlásgárdánk pályára lépett, és nemcsak győztek srácaink, de még gólt sem kaptak.

Lássuk, mi történt az utánpótlás futballszombaton, kezdjük a legidősebbekkel!

Az MTK Budapest U19-es csapata múlt hétvégén pihent, a Puskás Akadémia FC elleni összecsapást elhalasztották, így fiainkat – egy hét szünet után – szombat délelőtt, tizenegy órakor láthattuk újra, amikor a felsőházi rájátszás tízedik fordulójában, az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, a váciakat fogadták. Az első félidőben hamar eldöntötték a kék-fehérek az összecsapást, már a hatodik percben Tóth beköszönt, a huszonkettedikben pedig Lassú volt eredményes, így félidőre kétgólos előnyre tettek szert srácaink. A második játékrészben további találat már nem esett, de így is magabiztos, kétgólos győzelemmel nyitották a tizenkilencévesek a futballszombatot. További részletekről ITT olvashatnak!

MTK Budapest U19 – Vác LSE 2-0 (2-0).

MTK Budapest: Bese – Hinora, Szabó N., Bayer, Szerencsi – Lustyik, Lassú, Takács R. – Szabó D., Tóth M., Forgács.

Cseréink: Lamperth, Tóth-Ilkó, Fehér M.

Gólszerzőink: Tóth M., Lassú.

Az U16-os és az U17-es együttes Győrben vendégszerepelt, mindkét csapatunk a korosztályos bajnokságuk felsőházának tízedik fordulójában, szintén délelőtt tizenegy órakor kezdett.

Az MTK Budapest U17-es fiai, nem sok kételyt hagytak azzal kapcsolatban, melyik a jobb csapat. Srácaink már az összecsapás elején, azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést és a hatodik percben kinyitották a gólcsapot, amikor Horváth Olivér volt eredményes, aki a találkozón még kétszer beköszönt. Az első játékrészben már négyig jutottunk, amit a második félidőben további két találat követett, így fölényes, hatgólos sikerrel térhettünk haza. További részleteket ITT találnak!

ETO FC Győr – MTK Budapest U17 0-6 (0-4).

MTK Budapest: Ritzl – Bolla, Szabó Zs., Schafer, Adorján – Dencinger, Palincsár, Szuhodovszki – Horváth O., Kisari, Kugli.

Cseréink: Bacsó, Szekeres, Molnár B.

Gólszerzőink: Horváth O. (3), Kugli, Palincsár, Szabó Zs.

A győri másik összecsapáson, az MTK Budapest U16-os csapata már nehezebben indította a találkozóját, mint az egy évvel idősebbek. Fiaink az első játékrészben még nem találtak fogást ellenfelünkön, és gól nélküli félidőt követően vonulhattak pihenőre. Szünet után aztán már nem volt kegyelem, kétszer is beköszöntünk, az ötvenharmadik percben Babinszky, a nyolcvanhetedikben pedig Tóth volt eredményes, így végül kétgólos győzelemmel zárták összecsapásukat tizenhatéveseink. A részletekről ITT olvashatnak!

ETO FC Győr – MTK Budapest U16 0-2 (0-0).

MTK Budapest: Mityók – Balogh M., Nemes, Opvaszky, Stampf – Molnár D., Szoboszlai, Mezei – Babinszky, Tóth Z., Gréczi.

Cseréink: Mészáros, Papp, Fodor.

Gólszerzőink: Babinszky, Tóth Z.

Két legfiatalabb gárdánk a Lantos Mihály Sporttelepen fogadta ellenfelét, a korosztályos bajnokságuk huszonötödik fordulójában mindkét csapatunk a pécsiekkel meccselt.

Pontban a déli harangszóra adta meg a jelet a játékvezető a kezdésre. Az MTK Budapest U15-ös fiai már az első játékrészben kétgólos előnyre tettek szert, Sághy és Németh is betalált, a második játékrészben még Schildkraut is eredményes volt, így magabiztos, háromgólos győzelmet arattak. A részletekért kattintson IDE!

MTK Budapest U15 – PMFC 3-0 (2-0).

MTK Budapest U15: Németh B. – Gézárt, Sághy, Farkas, Vágó – Kópis, Németh, Vass – Kapronczai, Törőcsik, Kovács.

Cseréink: Dohány, Barbara, Miknyóczki, Schildkraut.                                           

Gólszerzőink: Sághy, Németh, Schildkraut.

Az utolsó – délután kettő órakor kezdődő – összecsapást a legfiatalabbak játszották, az MTK Budapest U14-es csapata. Srácaink szemernyi kételyt sem hagytak, kié lesz a három bajnoki pont. Már az első félidőben négygólos előnyt szereztek, és hogy szimmetrikus legyen az összecsapás, a második játékrészben is négyszer köszöntek be, ezzel kiütéses, nyolcgólos győzelemmel zárták a hibátlan hétvégét. Egyéb részletekről ITT olvashatnak!

MTK Budapest U14 – PMFC 8-0 (4-0).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarjáni, Abért, Balogh, Várkonyi – Kosznovszky, Kata, Miknyóczki – Szalka, Usakov, Zuigéber.

Cseréink: Kammerer, Kardos, Takács B., Vertetics, Kiss Á., Molnár R.

Gólszerzőink: Zuigéber (2), Balogh, Miknyóczki, Szalka, Kosznovszky, Kardos, Kiss.

Szép volt srácok, folytatás jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok