HÍREK

Idén is csaljunk mosolyt minél több gyermek arcára! Indul  a "Kék-fehér" csokigyűjtés!

2023-11-07

Idén is csaljunk mosolyt minél több gyermek arcára! Indul  a "Kék-fehér" csokigyűjtés!

Az édességeket november 10. és december 10. között az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia aulájában található puttonyokba is le lehet adni.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MTK Budapest és Sándor Károly Labdarúgó Akadémia ismét meghirdeti a csokigyűjtést. A jótékonysági kezdeményezés idén is a "Kék-fehér csokigyűjtés" nevet viseli, hiszen az akcióhoz idén is csatlakozik az OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata is.

A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy állami gondoskodásban élő gyermekekhez és fiatalokhoz minél több édesség jusson el, hogy ez által az ünnepek idejére egy-egy tábla finomsággal meglepetést tudjunk szerezni.

A "Kék-fehér csokigyűjtés" során idén is az ÁGOTA Közösség számára gyűjtünk. Az ÁGOTA Közösségben a sportélet egyébként a mindennapok része, az alapítvány rendezett már például állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is. 

Az édességeket november 10. és december 10. között  - tehát már a pénteki ZTE FC elleni hazai bajnoki mérkőzésen is (a VIP bejáratnál és az MTK Shopban) - az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia aulájában található puttonyokba lehet leadni.

A nálunk összegyűlt édességek átadására csapatunk idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését, a DVSC elleni összecsapást követően kerül sor,  PICK Arénában gyűjtötteket pedig ott fogják átvenni a lurkók.

Csokigyűjtésre fel, csatlakozzatok hozzánk!  Szerezzünk együtt újra örömet a rászoruló gyermekeknek! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 10:00 FTC-MVM Népligeti Sportközpont

FTC U17

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok