HÍREK

Kanta: “Sajnos szinte a teljes védelmünk kidőlt az Ajax elleni meccsre”

2023-02-07

Kanta: “Sajnos szinte a teljes védelmünk kidőlt az Ajax elleni meccsre”

Az MTK Budapest február 8-án 18 órától az Ajax ellen folytatja történelmi szereplését az UEFA Ifjúsági Ligában. A találkozón természetesen legerősebb összeállításunkban szerettünk volna pályára lépni, de sajnos az élet közbeszólt.

A mérkőzésen a Kanta József-Balogh Béla páros vezeti majd csapatunkat, előbbi számolt be az összeállítással kapcsolatos fejleményekről.

"Felkészülésünk sajnos nem volt zökkenőmentes, négy remek játékosunk is sérüléssel esett ki a csapatból. Merényi Ádám és Kwadwo Asante már az első kerettel készültek és sajnos csonttörést szenvedtek, míg Balogh Máténak ismét eltört a talpcsontja. Rajtuk kívül belső védőnk, Molnár Kevin is kidőlt, neki izomproblémái vannak. Ez azt jelenti, hogy a négy kezdő hátvédünkből hármat is elvesztettünk az Ajax elleni meccsre, ami komoly balszerencse, ismerve azt, hogy a holland csapat milyen gólerős játékot mutatott fel ősszel. Ráadásul Vidnyánszky Ádám se lehet velünk, de biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik megoldják majd a feladatot. Az ifi BL-keretből távozott még továbbá Gyuris Aurél is, aki Ajkán folytatja pályafutását."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 10:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

VASAS KUBALA AKADÉMIA U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok