HÍREK

Két korosztályunk is megkezdte tavaszi szereplését

2023-02-27

Két korosztályunk is megkezdte tavaszi szereplését

Az U19 és az U16 már pályára lépett a hétvégén, az U17 bajnokiját ellenfelünk kérésére elhalasztottuk.

Megkezdődtek a bajnoki küzdelmek az országos utánpótlás-bajnokságokban. Korosztályos együtteseink közül az U17 találkozóját ellenfelünk kérésére elhalasztottuk, de az U19 és az U16 már pályára lépett a hétvégén.

Országos U19 B-csoport, 1. forduló
MTK Budapest U19 - Diósgyőri VTK U19 1-1 (0-1)

Gól: Lauri (65.), illetve Kollár (33.)

MTK Budapest U19: Szolár - Anokye, Csernák (Földing, 46.), Varga B. (Herczeg, 28.), Tóth D. - Lépő, Mensah - Lauri, Hegedűs, Majoros - Urbán P. (Földi, 65.)

Balogh Béla vezetőedző: "Az első félidő helyenként egy kicsit döcögősre sikeredett, de ettől függetlenül megvoltak a lehetőségeink, hogy gólt, gólokat rúgjunk. Sajnos ezek kimaradtak, majd ellenfelünk betalált. A második játékrész már jobban nézett ki abból a szempontból, hogy mi irányítottuk a játékot, és idő kérdése volt, hogy mikor találunk be a kapuba. Sajnos csak egy gólt sikerült rúgnunk, ami a döntetlenre volt elég."

 

Országos U16 A-csoport, 1. forduló
MTK Budapest U16 - Paksi FC U16 1-3 (0-2)

Gól: Lisóczki (81.), illetve Májik (39.), Galambos (45.), Wiesner (75.)

MTK Budapest U16: Tóth B. - Oláh O. (Iványos, 71.), Vörös P. (Varga M., 61.), Laveczky, Csóka, Urbán M., Jádi (Lisóczki, 61.), Freyer, Gamauf, Molnár P., Weisz (Zubor, 71.)

Bodnár Gábor vezetőedző: "Sajnos már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk, pedig az ellenfél szinte át sem jött a térfelünkre. Az elejétől kezdve ránk jellemző módon kezdeményezően léptünk fel és több lehetőségünk is volt a vezetés megszerzésére. Egy masszívan védekező ellenfél ellen mindent megpróbáltak a játékosok, még többgólos hátrányban is volt esélyük visszahozni a mérkőzést. Labdaszerzésben elkövetett hibáinkat a mai napon nem tudtuk kompenzálni hatékony támadójátékkal. Gratulálunk a Paksnak!"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok