HÍREK

Korábbi akadémistánk, Stumpf Gábor bemutatkozott NB I-es csapatunkban

2024-01-18

Korábbi akadémistánk, Stumpf Gábor bemutatkozott NB I-es csapatunkban

Újabb saját nevelés az első csapat felkészülési mérkőzésének névsorában.

Az MTK Budapest NB I-es csapata január 17-én, a törökországi edzőtábort követően immáron itthon, hazai pályán, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián fogadta a Kozármisleny együttesét felkészülési mérkőzésen.

A kezdőcsapatban - karrierje során először - ott volt korábbi akadémistánk, az MTK Budapest II egyik legstabilabb tagja, a 17. életévét csak novemberben betöltő Stumpf Gábor is. Tehetségünk a 60. percig volt a pályán, az állás lecserélésekor 4-3 volt a végül 5-4-re záródó találkozón. A 2006-os születésű védő pozitívan értékelte bemutatkozását.

"Nagyon jó érzés volt egy meccs erejéig az NB I-es csapatnál szerepelni! Előző nap kaptam a hírt dr. Selei András klubigazgatótól és Polyák Balázs klubmenedzsertől, hogy megadják a lehetőséget a bizonyításra. A társak jól fogadtak és végig segítőkészek voltak, a vezetőedző pedig annyit kért tőlem, hogy ugyanúgy csináljak mindent, ahogy máskor is szoktam. Egyértelműen ez volt eddigi pályafutásom legnehezebb, legmagasabb szintű meccse. Remélem, a jövőben is lesz még lehetőségem felölteni az első csapat mezét!" - nyilatkozta Stumpf Gábor debütálásáról.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok