HÍREK

Osztrák élcsapatokkal találkozott U12-es együttesünk

2022-12-19

Osztrák élcsapatokkal találkozott U12-es együttesünk

Ausztriában vett részt 10 csapatos tornán együttesünk.

Vasárnap U12-es csapatunk az ausztriai Wiener Neustadt (Bécsújhely) városába utazott, ahol a 10 együttest felvonultató NSG Steinfeld Trophy elnevezésű tornán vett részt.

A szervezők a csapatokat két darab ötös csoportba osztották, fiataljaink az A-csoportba kaptak besorolást, ahol sorrendben az SK Sturm Graz (0-1), az NSG Steinfeld (2-0), az FK Austria Wien (0-1), és az SK Slovan Bratislava (0-0) ellen léptek pályára a 10 perces mérkőzéseken.

Együttesünk a csoport harmadik helyén végzett, így a negyeddöntőben a B-csoport másodikja, az SK Rapid Wien volt az ellenfél. Az elődöntőbe jutásért rendezett összecsapás a rendes játékidőben 1-1-re végződött, a hosszabbításban a bécsiek szereztek egy gólt, így továbbjutottak.

A tornát az FK Austria Wien nyerte az SK Rapid Wien és az SK Sturm Graz előtt.

Csapatunk kerete a tornán: Bíró B., Rapi (kapusok), Pataky, Szabó, Mohos, Malomsoki, Mohl, Jónás, Speier, Németh, Vörös, Masszi.

Tóvaj Kristóf vezetőedző értékelése: - Rövidke, de szoros, éles meccseket tudtunk játszani Ausztria élcsapataival, amelyeken érzésünk szerint a befejezések minősége döntött, sajnos egyszer sem a mi javunkra.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok