HÍREK

Rangadót nyert és az élre állt U19-es csapatunk, fontos győzelem az U16-osoknál is - hétvégi körkép

2021-11-01

Rangadót nyert és az élre állt U19-es csapatunk, fontos győzelem az U16-osoknál is - hétvégi körkép

Így teljesítettek a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia csapatai a hétvégi fordulóban.

U19 Kiemelt bajnokság, 8. forduló

MTK Budapest U19 - Vasas Kubala Akadémia U19 3-0 (3-0)

Gólszerzőink: Balogh M. (9.), Vasvári (14., 29.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth (Varga D., 46.), Fekete, Juhász B., Helembai (Csontos, 78.) - Horváth A., Szőke - Juhász L. (Juhász Á., 85.), Kovács M. (Rohrbeck, 85.), Balogh M. - Vasvári (Szöllősi, 78.)

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: "Az első félidei teljesítményünkkel rászolgáltunk arra, hogy megszerezzük a három pontot. Attraktívan és fegyelmezetten játszottunk, a második játékrészben pedig az eredmény megtartása volt a cél. Nehéz volt az elmúlt időszak, hiszen a Vasas mellett a Puskás Akadémia és a Honvéd csapataival kellett megmérkőznünk, de jól vettük az akadályokat és mindhárom gárda ellen eredményesek is voltunk. Gratulálok a csapatnak!"

U16 Kiemelt bajnokság, 9. forduló

MTK Budapest U16 - Budapest Honvéd-MFA U16 2-0 (1-0)

Gólszerzőink: Földi (21.), Herczeg (74.)

MTK Budapest U16: Radnóti - Béres, Csányi, Kákonyi - Almomani, Weisz, Bán, Földi (Forró, 80.) - Kugyela, Herczeg, Kenesei (Ebot, 78.)

Pap Tamás vezetőedző értékelése: "Amit elterveztünk, azt teljes mértékben megvalósították a srácok. Fegyelmezetten és egységesen játszottunk. Végig agresszívan támadtunk le, sok labdát szereztünk, ez döntő volt. Jó ritmusú támadásokat vezettünk és fejeztünk be szép gólokkal. Habár a Honvédnak is megvoltak a helyzetei, összességében azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Gratulálunk a srácoknak!

U15 Kiemelt bajnokság, 9. forduló

MTK Budapest U15 – Budapest Honvéd-MFA U15 3-4 (2-2)

Gólszerzőink: Szabó (3.), Purzsa (27.), Cseh (76. -  büntetőből)

MTK Budapest U15: Pirgi - Oláh (Nagy Á., 46.), Porkoláb, Freyer, Csikós - Csucsánszky, Urbán (Weisz P., 51.), Iványos - Purzsa (Vörös, 62.), Szabó, Pinti (Cseh, 46.)

Fülöp Lajos vezetőedző értékelése: "Jó mérkőzést játszottunk egy igen jó erőkből álló Honvéd ellen. Közel álltunk a pontszerzéshez, de az utolsó pillanatban nem koncentráltunk eléggé egy pontrúgásnál. Vereséget szenvedtünk, de ennek ellenére büszke vagyok a játékosaimra, nagyon elégedett vagyok a játékukkal. További sok sikert kívánok a Honvédnak!"

U14 Kiemelt bajnokság, 9. forduló

Ferencvárosi TC U14 – MTK Budapest U14 3-1 (2-0)

Gólszerzőnk: Gaál (58.)

MTK Budapest U14: Szentmihályi - Zsarnowszky (Kiss-Szilágyi, 41.), Csóka, Kárász, Gaál - Zoltai, Zubor, Hornyák (Papp, 73.) - Bárdi, Polonkai (Zsolnai, 41.), Soós (Bucsai, 41.)

Milkó Dávid vezetőedző értékelése: "Egy jól védekező, a tengelyt jól záró, kiválóan kontrázó csapat ellen a szűk pályán nem találtuk az ellenszert. Az első félidőben élesebb ellenfelünk a hibáinkat kihasználva szerzett kétgólos vezetést. A szépítésünk után felcsillant a remény a pontszerzése, de a harmadik hazai találat mindent eldöntött."

U17-es csapatunk hétvégi mérkőzését későbbre halasztották.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok