HÍREK

Rangos horvátországi tornára utazik U14-es csapatunk

2021-08-10

Rangos horvátországi tornára utazik U14-es csapatunk

U14-es csapatunk hétvégén a 23. International Football Tournament Of Pioneers "Međimurec 2021” elnevezésű tornán vesz részt Horvátországban.

U19-es csapatunk után U14-es együttesünk is rangos nemzetközi tornán vesz részt Horvátországban. Milkó Dávid együttese a 23. alkalommal sorra kerülő International Football Tournament Of Pioneers "Međimurec 2021" elnevezésű tornára kapott meghívást.

A viadalra augusztus 14-én és 15-én kerül sor a magyar határhoz közel fekvő Pretetinec (Drávaóhíd) és Nedelišće (Drávavásárhely) településeken. A tornára csapatunk mellett többek között olyan neves klubok is meghívást kaptak, mint a Dinamo Zagreb, az NK Osijek, a Hajduk Split, az Udinese Calcio, a Crvena Zvezda vagy a Legia Varsó.

A korábbi tornákon aranyérmet szerzett a svéd IF Brommapojkarna, a szerb Crvena Zvezda, valamint a horvát NK Osijek és Dinamo Zagreb. Nem mellesleg olyan fiatalok is pályára léptek a megmérettetésen, mint Mateo Kovacic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric, Marko Pjaca, Nikola Kalinic és Mario Pasalic.

Az idei tornán 2008. január 1. után született labdarúgók vehetnek részt. A szervezők a tizenhat csapatot négy darab négyes csoportba osztották. A szombaton sorra kerülő csoportmérkőzések után vasárnap a csoportok harmadik és negyedik helyén záró nyolc együttes ismét csoportmérkőzéseket vív, melynek két legjobbja pályára léphet a kilencedik helyért. A szombaton a kvartettek első két helyén végző gárdák a negyeddöntőben folytatják. A helyosztók során a döntő és a bronzmérkőzés mellett az 5., a 7. és a 9. helyért rendeznek összecsapást.

A tornán 2x20 perces mérkőzéseket rendeznek, a bronzmérkőzésen és a döntőben viszont már 2x25 percet játszanak.

Együttesünk a B-csoportba kapott besorolást, ahol a svájci FC Lugano mellett két horvát gárda, az NK Osijek és az NK Slaven Belupo lesz az ellenfelünk. Az első csoportmeccsünkre szombaton 9:50-kor kerül sor a svájci csapat ellen, majd 13:10-kor az eszéki, 17:10-kor pedig a kaproncai alakulattal mérkőzünk meg.

A torna csoportbeosztása:
A-csoport: Dinamo Zagreb (horvát), Slovan Bratislava (szlovák), NK Maribor (szlovén), NK Medimurje (horvát).
B-csoport: MTK Budapest, FC Lugano (svájci), NK Osijek (horvát), NK Slaven Belupo (horvát).
C-csoport: Udinese Calcio (olasz), Crvena Zvezda (szerb), NS Mura (szlovén), NK Varazdin (horvát).
D-csoport: Hajduk Split (horvát), Legia Varsó (lengyel), FK Adria Podgorica (montenegrói), NK Medimurec (horvát).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok