HÍREK

Rangos lengyelországi tornán lett negyedik U11-es csapatunk

2022-12-06

Rangos lengyelországi tornán lett negyedik U11-es csapatunk

Lengyel, ukrán és horvát csapatok ellen lépett pályára együttesünk.

Péntektől vasárnapig a lengyelországi Krosno városában vett részt 27 csapatos nemzetközi tornán U11-es együttesünk.

A kilencedik alkalommal megrendezett PROFBUD Cup csoportküzdelmeit nem kezdte jól csapatunk, az első nap első két mérkőzését egyaránt két góllal elveszítettük a Benaminek Krosno és a Delta Warszawa ellen, utána viszont javítani tudtunk a Wisla Kraków és a Lokomotiv Kiev ellen.

A szombati napon a Górnik Zabrze, a Jagiellonia Bialystok, a Zaglebie Lubin és a HNK Gorica ellen is diadalmaskodott együttesünk, mely így csoportelsőként jutott tovább.

A legjobb négy közé kerülésért magabiztosan vertük FA Akademia Sandecja gárdáját, így bejutottunk az elődöntőbe. Ott egy kiélezett, nagy iramú, szoros mérkőzésen a házigazda Benaminek Krosno 2-0-ra nyert, így a harmadik helyért léphettünk pályára.

A bronzmérkőzésen a Raków Częstochowa a találkozó elején, majd 1-1-nél öt másodperccel a vége előtt is betalált, így csapatunk a negyedik helyen zárta a rangos tornát, melyet az NK Lokomotiva Zagreb nyert meg.

A torna szervezői csapatunk legjobb játékosának Papp Ferencet választották.

Milkó Dániel vezetőedző értékelése a tornáról: - Összességében elmondható, hogy a tornán összekerülő ellenfelek közül szinte mindegyik mérkőzés fejlesztő hatású volt a gyerekek számára. Miután felvettük a ritmust, olyan csapatok ellen tudtunk kiélezett mérkőzéseket játszani, mint a Górnik Zabrze, a Jagiellonia Bialystok, a Wisla Kraków, a Raków Częstochowa, a Benaminek Krosno és a Delta Warszava. Ami nagyon pozitív volt, hogy talán egy csapat, a Jagiellonia Bialystok volt, aki jobban tudott nálunk dominálni egy tudatos, felépített játékkal. Kapott gólok tekintetében inkább a hibáinkat használták ki és tudtak ellenfeleink eredményesek lenni, mint sem abban, hogy teljesen kijátszottak, átjátszottak volna minket. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert egy jó együttesekből álló tornán tudott jó játékkal jó eredményt elérni, és ismét megmutatták, hogy van eredménye és kifizetődik az edzésekbe fektetett energia és idő. Számomra az a legnagyobb siker és eredmény, ha azzal a játékstílussal tudunk külföldi élcsapatok ellen dominálni, ami az egyesületet, a gyerekeket és a csapatot is jellemzi. Jó úton haladnak e tekintetben is a srácok, és ezt mindvégig szem előtt is kell tartanunk.

Csapatunk eredményei a tornán:

Csoportmérkőzések:
MTK Budapest-Benaminek Krosno 0-2
MTK Budapest-Delta Warszawa 2-4 (Gólszerzőink: Németh Jao Bálint, Papp Ferenc)
MTK Budapest-Wisla Kraków 2-1 (Gólszerzőink: Papp Ferenc, Laczkó-Dávid Bendegúz)
MTK Budapest-Lokomotiv Kiev 3-1 (Gólszerzőink: Papp Ferenc, Laczkó-Dávid Bendegúz)
MTK Budapest-Górnik Zabrze 3-2 (Gólszerzőink: Németh Jao Bálint, Papp Ferenc, Laczkó-Dávid Bendegúz)
MTK Budapest-Jagiellonia Bialystok 2-1 (Gólszerzőink: Laczkó-Dávid Bendegúz, Landler Dávid)
MTK Budapest-Zaglebie Lubin 7-1 (Gólszerzőink: Landler Dávid, Magyar Lóránt (2), Szabó Ábel, Dalnoki Zalán, Laczkó-Dávid Bendegúz (2)),
MTK Budapst-HNK Gorica 5-0 (Gólszerzőink: Laczkó-Dávid Bendegúz, Szabó Ábel (2), Dalnoki Zalán (2))

Legjobb 4 közé jutásért:
MTK Budapest-FA Akademia Sandecja 4-0 (Gólszerzőink: Dalnoki Zalán, Magyar Lóránt, Papp Ferenc (2))

Elődöntő:
MTK Budapest-Benaminek Krosno 0-2

Bronzmérkőzés:
MTK Budapest-Raków Częstochowa 1-2 (Gólszerzőnk: Almásy Zétény)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok