HÍREK

Riport: Így zajlik a "Kék-fehér csokigyűjtés" - még tart a jótékonysági akció

2023-11-28

Riport: Így zajlik a "Kék-fehér csokigyűjtés" - még tart a jótékonysági akció

Az MTK TV riportja a jelenleg is zajló jótékonysági akciónkról, a "Kék-fehér csokigyűjtésről".

Az édességeket november 10. és december 10. között az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia aulájában található puttonyokba is le lehet adni.

Mint ismert, az elmúlt évekhez hasonlóan az MTK Budapest és Sándor Károly Labdarúgó Akadémia ismét meghirdette a csokigyűjtést. A jótékonysági kezdeményezés idén is a "Kék-fehér csokigyűjtés" nevet viseli, hiszen az akcióhoz idén is csatlakozik az OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata is.
 
A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy állami gondoskodásban élő gyermekekhez és fiatalokhoz, minél több édesség jusson el, hogy ez által az ünnepek ideje egy-egy tábla finomsággal meglepetést tudjunk szerezni.
 
A "Kék-fehér csokigyűjtés" során idén is az ÁGOTA Közösség számára gyűjtünk. Az ÁGOTA Közösségben a sportélet egyébként a mindennapok része, az alapítvány rendezett már például állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is. 
 
A december 10-ig tartó akcióban az édességek folyamatosan gyűlnek, a DVSC elleni hazai bajnokiig is le lehet adni a csokikat személyesen az Új Hidegkuti Nándor Stadion portáján és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia aulájában található puttonyokba. A december 9-én esedékes Loki elleni mérkőzés során is várjuk természetesen az adományokat.  
 
A nálunk összegyűlt édességek átadására csapatunk idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését, a DVSC elleni összecsapást követően kerül sor,  PICK Arénában gyűjtötteket pedig ott fogják átvenni a lurkók.
 
Csokigyűjtésre fel, csatlakozzatok hozzánk!  Szerezzünk együtt újra örömet a rászoruló gyermekeknek! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 13:00 BÉKÉSCSABA UTÁNPÓTLÁS KÖZPONT

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE U12

VS

MTK U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok