HÍREK

Sikeres félévzáró

2017-12-07

Sikeres félévzáró

Érem, kupa, és rengeteg gól a téli szünetre.

2011
Hibátlanul, öt biztos győzelemmel abszolválta a Cser, Kosdi, Németh, Malomsoki, Sajgál, Simon MTK Budapest 2011-es keretünk a törökbálinti 12 csapatot felvonultató tornát. A múlt heti sikertelen napot elfeledve szinte mindenki hozta egyéni erényeit. Korni, Malomsoki Milán és Sajgál Peti felhúzták góllövőcipőjüket, és egymást felülmúlva ontották, ha nem is hibátlanul, közelről-távolról a gólokat. Németh Milán villogtatta tanult cseleit, húzogatott balról-jobbra, jobbról-balra, de sokszor célratörés (kapuralövés, átadás) nélkül. Noel és Simon Peti inkább a támadásban jeleskedtek, védőmunkában most kevés volt a letámadásuk, a párharcok kierőszakolása. Összességében visszavágtunk a Videotonnal szemben a múlt heti vereségért.
 
MTK Budapest 2011 – REAC 4-2 Gólszerző: Sajgál Péter (3), Kosdi Kornél
MTK Budapest 2011 – Darazsak FC 8-2 G.: Kosdi Kornél (4), Malomsoki Milán (3), Németh Milán, 
MTK Budapest 2011 – Videoton FC 5-2 G.: Malomsoki Milán (3), Cser Noel, Simon Péter
MTK Budapest 2011 – Voyage 8-3 G.: Kosdi Kornél (3), Simon Péter (2), Németh Milán, Sajgál Péter, Malomsoki Milán
MTK Budapest 2011 – Csepel SC 4-1 G.: Simon Péter (2), Kosdi Kornél, Malomsoki Milán

2010
Idei utolsó korosztályos tornáján szerepelhetett a Sárdi – Orji – Lakakisz, Pernyész – Érsek (Dénes, Molnár-Bencze, Völgyi) összeállítású 2010-es MTK Budapest gárda Gödöllőn, ahol 15 csapatos, színvonalas mezőnyben igyekezett végigküzdeni magát. A történetet kifejezetten kiábrándító játékkal kezdtük, és ezt a borzalmat később a két hazai csapat ellen még alulmúlnunk is sikerült, de ezek szerencsére nem voltak sorsdöntő találkozók. Nem lehet ugyanis eléggé kiemelni, hogy éppen a legkeményebb és legfontosabb összecsapásokon mutatott a csapat egységesen, olyan minőségi és ellenállhatatlan játékot, hogy halvány kérdőjelet sem hagyott, hogy bizony ezt a kupát sem szeretné másra hagyományozni. A múlt heti döntőbeli csalódás után a Videotont ezúttal kétszer is legyőzve – a második alkalommal nem is akárhogyan – különösen szépre kerekítettük ki ezt a remek kis versenyévet. A 19-2-es gólkülönbségünk mutatós, és a torna 7 gólos királyát is mi adtuk Lakakisz Parisz személyében.
 
MTK Budapest 2010 – Csepel FC SE 1-0 öngól
MTK Budapest 2010 – Dalnoki Akadémia 2-0 Gólszerző: Lakakisz Parisz, Orji Dávid
MTK Budapest 2010 – Videoton 2-1 G.: Érsek Márk, Dénes Zalán
MTK Budapest 2010 – ASI Dinamo Star SE „B” 5-0 G.: Lakakisz Parisz (2), Völgyi Miklós, Dénes Zalán, Érsek Márk
MTK Budapest 2010 – Gödöllői SK „A” 1-1 G.: Lakakisz Parisz
a legjobb 3 közé kerülésért: 
MTK Budapest 2010 – Gödöllői SK „B” 1-0 G.: Orji Dávid
döntő körmérkőzések:
MTK Budapest 2010 – Videoton 4-0 G.: Érsek Márk (2), Lakakisz Parisz (2)
MTK Budapest 2010 – ASI Dinamo Star SE „A” 3-0 G.: Lakakisz Parisz, Völgyi Miklós, Pernyész Tádé

2008
Újabb jóiramú mérkőzést játszott a Kis M – Orosz, Zubor – Adi, Konkoly, Varga M - Járvás (Kis Zs, Varga Z) összeállítású csapatunk az alközponti társ, Dunakanyar Régió UFC egy évvel idősebb gárdája ellen. Dicséret illeti a fiúkat, ezúttal főleg a mentalitásuk miatt, hiszen az első félidei hátrányba (1-4) nem törődtek bele, és a második játékrészben egyértelműen sikerült az ellenfél fölé kerekedniük.

MTK Budapest 2008 „A” – Dunakanyar Régió UFC 2007 „A” 5-5 Varga Zoltán, Konkoly Patrik, Adi Bence, Kis Zsombor, Varga Márton

A játék minden elemében felülmúlta ellenfelét a Tamás – Hajba, Fodor – Gyulai, Vancsura, Erdélyi – Császár (Kárász, Farkas) csapatunk a RUK bajnokság ezen fordulójában. Dicséretes, hogy nagy fölényben sem vettek vissza a fiúk a tempóból.

MTK Budapest 2008 „B” – Dunakanyar Régió UFC 2007 „B” 12-1 Gyulai Miklós (3), Farkas Regő (2), Vancsura Vendel (2), Kárász Tamás (2), Fodor Márk, Hajba Olivér, Erdélyi Zsolt

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok