HÍREK

Székely Zsolt: "Hagyjuk a gyerekeket élvezni a játékot!"

2022-07-10

Székely Zsolt: "Hagyjuk a gyerekeket élvezni a játékot!"

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatóját az igenyesferfi.hu kérdezte arról, hogyan viselkedjenek a szülők sportoló gyermekeikkel.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia hosszú évtizedek óta Magyarország egyik legsikeresebb futball utánpótlás-műhelyének számít. Sikerünk egyik titka, hogy az SKLA nemcsak játékosaink technikai fejlődésre, de a nevelésre és a mentális készségekre is nagy hangsúlyt fektet.

Az igenyesferfi.hu most Székely Zsoltot, akadémiánk szakmai igazgatóját kérdezte, a beszélgetés fő témája az volt, hogy a szülők hogyan viszonyulhatnak sportoló gyermekükhöz a legideálisabb módon.

Székely Zsolt elmondta, a szülők szerepe ugyanannyira meghatározó a sikeres pályafutásban, mint a csapaté, az edzőké, a szorgalomé és a tehetségé. A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója szerint különösen fontos, hogy a szülők felmérjék, a gyermek megfelelő helyre, megfelelő trénerek kezei közé kerül-e, illetve hogy szavaikkal, tetteikkel mennyire támogatják az egészséges mentalitás kialakulását.

A teljes cikk ide kattintva olvasható el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok