HÍREK

Szinte teljesen kialakult a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai stábja a 2022-23-as idényre

2022-07-04

Szinte teljesen kialakult a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai stábja a 2022-23-as idényre

Balogh Béla, Horváth Ádám, Bodnár Gábor, Pap Tamás és Milkó Dávid lesznek a vezetőedzők.

U19-es korosztályunk július 4-én már elkezdte a felkészülést a közelgő 2022-23-as idényre és hamarosan, július 11-én az U14-U17-es korosztályok is bekapcsolódnak a munkába.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia és az MTK Budapest vezetése az elmúlt időszakban azon dolgozott, hogy kialakítsa az új szezon szakmai stábjait a különböző korosztályok mellé. A munka most finiséhez érkezett, a legtöbb név már ismert.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója továbbra is Székely Zsolt marad, Gál Csaba pedig utánpótlás menedzserként segíti a munkáját.

Az U19-es stábot a következő szezonban ők alkotják majd:

Pölöskei Gábor - szakmai vezető
Balogh Béla - vezetőedző
Hidvégi Sándor - asszisztens edző
Kenesei Krisztián - asszisztens és egyéni edző 
Schmidt Ádám - erőnléti edző
Paulovicz Dániel - kapusedző (ő látja el a pozíciót az NB III-as csapatnál is)
Gál Gergő - videóelemző 
Bali Mariann - gyógytornász (ő látja el a pozíciót az NB III-as csapatnál is)
Benkő Zsolt - masszőr
Lábadi Anett - sportpszichológus
Zoufal Nándor - technikai vezető (ő látja el a pozíciót az NB III-as csapatnál is)

Kifejezetten az U17-es korosztállyal foglalkozik Horváth Ádám vezetőedző és Hrepka Ádám asszisztens edző, míg az U16-nál Bodnár Gábor munkáját Nyírő Krisztián segíti majd. Az U15-ösök vezetőedzője Pap Tamás lesz, míg az U14-eseké Milkó Dávid.

Ami a posztorientált képzéseket illeti, a kapusokkal többek között U16-ban és U17-ben Hmelyovszki Tibor, U14-U15-ben Gecse Gyula foglalkozik; míg a négy korosztály játékosainak fejlődését több kiváló szakember segíti, mint például Kenesei Krisztián, Kecskés Zoltán és Varga Péter egyéni képzők.

A csapatokkal külön-külön videoelemző foglalkozik: U17-től lefelé haladva Gál Gergő, Villányi Gergely és Koós Albert, míg az U14-es együttes mellé folyamatban van a megegyezés egy edző-videoelemző szakemberrel.

A sporttudományos részleg munkáját Zombori Regő élettani csoportvezető irányítja. Az U16-U17-es korosztályoknál dolgozik Bánszki Bence erőnléti edző és Havanecz Krisztián adatelemző; míg a két fiatalabb gárdánál az erőnléti edző Miknyóczki Balázs, az adatelemző Orsós Attila lesz.

Az oktatási és szociális részlegnél Németh Zsanett a részlegvezető, Pintér Tamás nevelőtanárhoz, Jakus János angoltanárhoz, valamint Kovácsné Hankovszky Dóra mentáltrénerhez pedig két új nevelőtanár is csatlakozik 2022-23-ra: Thomán Angéla és Dezső Attila.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok