HÍREK

Tóth Márton: „Szeretném megmutatni, mire vagyok képes”

2024-02-20

Tóth Márton: „Szeretném megmutatni, mire vagyok képes”

U16-os csapatunk kapusával, Tóth Mártonnal beszélgettünk az utánpótlás-válogatottba kerülésről.

Először kapott meghívott az U16-os válogatottba akadémiánk kapusa, Tóth Márton, aki elmondta, nem számított arra, hogy ő is utazhat Telkibe.

– Nagyon meglepődtem, mert később kaptam meg a meghívót, mint a többiek, de felemelő érzés, és már alig vártam, hogy ideérjek az edzőtáborba.

Az utánpótlás-válogatott február 18. és 21. között készül a Telkiben található edzőközpontban, ahol minden adott a fiatal játékosok számára, hogy összeszokjanak és fejlődjenek.

– Nagyon jó csapattársakkal és tapasztalt, profi edzőkkel dolgozhatok remek körülmények között, tehát megvan a lehetőségem arra, hogy fejlődjek. Az a célom, hogy megmutassam magam, és kiharcoljam, hogy a következő alkalommal is meghívjanak, és repülhessek Belgiumba a srácokkal.

Marci az eddigi MTK-s tapasztalatairól is beszélt, illetve elárulta, hogyan jutott el a válogatottságig.

– Hosszú út vezetett ide, de nagyon sokat köszönhetek a klubnak, hiszen az első perctől fogva támogattak, és nagyon hamar befogadtak. A kollégiumi élettől először picit tartottam, de ez segít önállósulni, ami akár a pályafutásomban is előnyt jelenthet. Az első esztendő tanulóév volt számomra: megismerkedtem a klub sokpasszos játékrendszerével, utána pedig a fizikai állapotomat fejlesztettük, így sokkal gördülékenyebben mennek az edzések. Az őszi szezon nagyon pozitív volt számomra, sok meccsen léptem pályára, és jó teljesítményt is nyújtottam.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-15 15:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U14

VS

ETO FC GYŐR U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok