HÍREK

U15: Hátrányból fordítva nyertünk az ETO ellen az első fordulóban

2021-08-28

U15: Hátrányból fordítva nyertünk az ETO ellen az első fordulóban

A szünetig sikerült egyenlítenünk, a fordulást követően pedig megszereztük a győzelmet.

MLSZ Országos U15 Kiemelt csoport, 1. forduló
MTK Budapest U15–ETO FC Győr U15 3-1 (1-1)

Gólszerző: Kugyela (36.), Pinti (46.), Nagy Ákos (59.) illetve Csiszár (11.)

MTK Budapest U15: Pirgi - Oláh, Iványos, Freyer, Balázsi (Vörös 57.) - Csikós, Urbán, Kugyela - Cseh (Purzsa 64.), Csucsánszky (Nagy Á. 53.), Pinti (Weisz P. 64.).

A bajnokság első fordulójában az ETO FC Győr csapatát látta vendégül U15-ös együttesünk szombat kora délután a Lantos Mihály Sportközpontban.

Az összecsapást a vendégek kezdték jobban, a 11. percben egy szép összjáték után kialakított gólhelyzetet Csiszár Máté váltott gólra, miután 8 méterről a jobb felsőbe lőtt (0-1).

A folytatásban a vendégek akarata érvényesült, négy perccel a gól után a felső lécet találták el. Kugyela a 17 percben nagyszerűen vette észre, hogy a kimozduló hálóőr még nem ért vissza a kapujába, átemelte fölötte 35 méterről, de a visszaérő védő a kapu torkából fel tudott szabadítani.

A félidő felénél Pirgi védett lábbal remek kijövetele után, majd a 36. percben Kugyela Zalán gyönyörű góllal egalizálni tudott (1-1).

A fordulást követően átvettük a játék irányítását, hat perc elteltével pedig sikerült is megszerezni a vezetést: Pinti Kevin a tizenhatos bal sarkáról a hosszú felsőbe tekert (2-1).

Ezt követően már csak előttünk adódott igazán nagy helyzet, melyből egyet sikerült is gólra váltani: Az 59. percben Nagy Ákos elé pattant a labda, a csereként beálló támadó pedig állítgatás nélkül a hálóba bombázott, mellyel beállította a 3-1-s végeredményt.

Csapatunk a következő fordulóban Kisvárdára látogat.

Fülöp Lajos értékelése: - Az első félidőben a játékunk lassú volt és körülményes. A második játékrészben rendeztük a sorokat és fölényünk gólokban is megmutatkozott. Szervezett, harcos csapatot sikerült legyőzni, amihez gratulálok játékosaimnak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok