HÍREK

U15: Megérdemelten győzött a Budapest Honvéd-MFA

2019-11-03

U15: Megérdemelten győzött a Budapest Honvéd-MFA

Sajnos nem sikerült jól a 11. forduló.

U15 I. osztály, 11. forduló

Budapest Honvéd-MFA–MTK Budapest 6-1 (1-0)

MTK Budapest: Gyetván – Kis, Kalocsány, Ördög, Almomani (Markgráf 63.) – Lauri (Mészáros 63.), Urbán II. P., Mucsányi (Danyi 53.) – Tóth (Martényi 53.), Majoros, Erdős.

Gólszerző: Fábiánkovits (2), Szűcs, Klausz, László, Menyhárt illetve Martényi Patrik.
Sárga lap: Szabó (34.)

A PMFC elleni döntetlen után a forduló előtt második helyen álló Budapest Honvéd-MFA otthonába látogatott Kővári Péter együttese. A vezetőedző nem számíthatott a házi góllövőlistát vezető Hegedűs Tamás játékára, aki még a pécsiek ellen sérült meg.

Sajnos nem indult jól az összecsapás, a hazaiak ugyanis már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést. A szünetig már nem változott az állás, utána viszont a vendéglátók gyorsan eldöntötték a három pont sorsát. Az 52. percben már 3-0, a 63. minutumban 5-0 volt az állás.

Csapatunk lelki erejét és hozzáállását bizonyítja, hogy nem adták fel, mentek előre, aminek meg is lett az eredménye. A 64. percben a csereként beálló Martényi Patrik egy egyéni akciót követően először még a kapusba lőtt, majd a kipattanót a hálóba pofozta.

A végén még a kispestiek lőttek egy gólt, amivel kialakították a végeredményt. Javítási lehetőség hazai pályán az Illés Akadémia-Haladás ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 13:30 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U17

VS

DVSC U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok