HÍREK

U15, U14: Gólgazdag mérkőzéseken győzelem Csehországban

2022-08-12

U15, U14: Gólgazdag mérkőzéseken győzelem Csehországban

Mindkét együttesünk az 1. FC Slovacko otthonában lépett pályára.

Felkészülési mérkőzés
1. FC Slovacko U15–MTK Budapest U15 3-5 (3-1)

Gólszerzőink: Konkoly (2), Gyenes, Zoltai, öngól.

MTK Budapest U15: Tóth M. - Bárdi (Zsarnovszky), Szebellédi (Terejánszki), Csóka, Hornyák (Papp) - Zoltai, Zsitnai (Gyenes), Polonkai (Zsitnai) - Konkoly, Grisnik, Zubor. 

Pap Tamás vezetőedző értékelése: - Első edzőmérkőzésünk volt, ahol több dologgal is kísérleteztünk. Különböző posztokon néztünk meg játékosokat és felállási formákat próbáltunk ki. Sok jó egyéni gondolat jelent meg a pályán. Ezeket kell majd rendszereznünk, hogy csapatjátékunk jól működjön és szervezettek legyünk. A győzelemnek persze örülünk, de van mit javítani a játékunkon.

Felkészülési mérkőzés
1. FC Slovacko U14–MTK Budapest U14 1-7 (0-3)

Gólszerzőink: Dobrai (2), Doroszlay, Kiss N., Krikkay, Gombás, Járó.

MTK Budapest U14: Ostoici (Soltész) - Deidda (Járó), Puruczki, Varga D., Fodor B. - Molnár M. (Hóbor), Doroszlay (Makrai), Balogh K. - Dobrai (Krikkay), Kiss N. (Uzlov), Zsolnai (Gombás).

Milkó Dávid vezetőedzőt Székely Zsolt helyettesítette, akadémiai igazgatónk így értékelte a mérkőzést: - Végig nagyon agresszívan, és jól együttműködve játszottunk. Az ellenfelet egyáltalán nem engedtük kibontakozni, mi viszont elég határozottan végigvittük támadásainkat. Most egyértelműen jobbak voltunk, de még fontosabb a játékosok hosszú távú kifutása. A játék bizonyos elemeiben most nagyot nyújtottunk, kíváncsian várom, hogy a többi területen is tudunk-e ennyit előre lépni!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok