HÍREK

U19: Az élről várjuk a bajnoki hajrát - a program

2021-05-24

U19: Az élről várjuk a bajnoki hajrát - a program

Horváth Dávid csapata egyre magabiztosabban szerepel, ha tartjuk a jó formánkat, az élen zárhatunk.

U19-es csapatunk fontos győzelmet aratott szombaton a Budapest Honvéd-MFA ellen (2-0, Clinton, Biben), így átvette a vezetést a bajnoki tabellán. A pandémiás helyzet miatt a hektikus rendszerben lejátszott bajnoki idényből még három mérkőzés van hátra, a képlet pedig egyszerű csapatunknak, kilenc ponttal biztos a bajnoki aranyérem megszerzése.

A hajrára azonban halmozott terheléssel kell készülnünk. 05.26-án a Népligetbe látogat csapatunk, az FTC otthonában lépünk pályára. Rövid szünet után 29-én már Debrecenbe, a DLA-ra látogatunk, majd ismét három napos szünet után az ETO FC Győr ellen, hazai pályán zárunk 06.02-án.

Érdekesség, hogy csapatunk az átalakított bajnoki rendszerben - főként a koronavírus okozta helyzet miatt - az egyik legkevesebb hozott ponttal került az "A" csoportba, így a 27 "rájátszásban" megszerzett pont mellett az egy hozott pontunkkal, 28 egységgel állunk a bajnokság első helyén, kettő pont előnnyel a Budapest Honvéd-MFA előtt. A bajnoki címért folytatott harcba még a Vasas KA-nak is van esélye beleszólni, A kispestiekhez hasonlóan 26 pontjuk van, viszont egy mérkőzéssel többet játszottak le. Az ETO FC Győr-nek még matematikailag van lehetősége az első helyre, ők 8 ponttal vannak csapatunk mögött.

A bajnokság második körének gólkirályi címéért több játékosunk is versenyben van még. Az élen két kispesti játékos szerepel 6-6 góllal, mögöttük Andrija Drljo és Osei Clinton 5-5 találattal áll, de Biben Barnabás, Lehoczky Roland és Vancsa Zalán 4-4 gólja is gyarapodhat az elkövetkező három mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 14:30 Vyšné Opátske (Szilvásapáti)

FC KOSICE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok