HÍREK

U19: Győzelem az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA)

2021-04-28

U19: Győzelem az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA)

Horváth Dávid csapata az Új Hidegkuti Nándor Stadionban győzte le a Vasas KA-t.

U19
MTK Budapest–Vasas KA 4-1

MTK Budapest: Velicskó – Godwords, Lehoczky, Várkonyi, Helembai – Kata, Horváth, Biben – Vancsa, Drljo, Kovács M.

Kispad: Winter, Juhász B., Bakos (Horváth, 27.), Guth (Helembai, 86.), Juhász L. (Vancsa, 74.), Szőke (Kata, 46.), Miknyóczki.

Sárga lap: Biben (53.)

Gólszerző: Vancsa (12.), Biben (24.), Lehoczky (40., 45.)

Horváth Dávid nyilatkozata: – Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a vezetőségnek, hogy lehetőségünk volt a stadionban játszani, ez plusz motiváció volt a csapatnak. Számomra remek érzés volt kivezetni a srácokat egy ilyen gyönyörű stadionba, mindenkiben plusz energia szabadult fel, úgy érzem, ez látszott a játékban és az eredményben is.

Vezetőedzőnk beszélt az első csapatból visszajátszó fiatalokról is: – A céljaink – ami a bajnokság élmezőnyében való zárás – elérése érdekében szükséges, hogy ilyen minőségi játékosok is visszajátszanak, hiszen olyan teljesítményt tudnak nyújtani, ami felfelé lóg ki a bajnokságból. Minden csapatrészben van olyan játékos, aki a felnőtt keret tagja, ezáltal olyan hivatkozási pontok ők a többiek számára is, hogy az ő teljesítményük is jó lesz.

Zárásként a mérkőzésen megsérülő játékosokról, Horváth Artúrról és Helembai Márkról is említést tett: – Artúr súlyosabbnak tűnik, első ránézésre húzódás, így még nem tudunk biztosat. Márk csak görcsöt kapott, szombaton a nyíregyházi mérkőzésen komoly erőbedobással küzdött ő is a győzelemért, így benne volt, hogy kicsit elfogyunk a végére. Reméljük, hogy Artúr még a szezonban pályára tud lépni.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok