HÍREK

Új akadémiai igazgató csatlakozik Székely Zsolt mellé - mostantól együtt irányítják az akadémiát

2023-07-31

Új akadémiai igazgató csatlakozik Székely Zsolt mellé - mostantól együtt irányítják az akadémiát

Forrás Zoltán csatlakozik a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia vezetéséhez.

Új akadémiai igazgató csatlakozik a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiához Forrás Zoltán személyében. Forrás Zoltán belépésével Székely Zsolt visszatér a szakmai igazgatói pozícióba. A két szakember a továbbiakban együtt irányítja a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiát.

Mint ismert, Salkovics Gábor több mint két éve történt kiválása óta a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia akadémiai igazgatói és szakmai igazgatói tisztségét Székely Zsolt töltötte be egyszemélyben.

Célunk az volt, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadion szomszédságában felépülő új akadémiai központ átadásáig egy kézben összpontosuljanak a feladatok. Székely Zsolt az őt segítő szakember állomány segítségével a lehető legzökkenőmentesebben biztosította az akadémia működését a többszöri költözés alatt, miközben menedzselte az új központ építését is.

Az új akadémia felépülésével és az abba való beköltözéssel egyidőben klubunk úgy döntött, hogy visszatérünk a kétvezetős modellhez. Erre szükség van az NSÜ által nyújtott támogatásokhoz kapcsolódó, megnövekedett adminisztrációs feladatok miatt is, ami találkozott Székely Zsolt azon vágyával, hogy "több időt tölthessen a pályán" és a szakmai stáb tagjaival.

Forrás Zoltán személyét és általa betöltendő munkakört hamarosan egy hosszabb interjúval mutatjuk be.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 10:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

VASAS KUBALA AKADÉMIA U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok