HÍREK

Velicskó Szabolcs: "Köszönöm a bizalmat Kanta József vezetőedzőnek"

2022-03-22

Velicskó Szabolcs: "Köszönöm a bizalmat Kanta József vezetőedzőnek"

18 éves hálóőrünk hosszabb idő után kapott újra lehetőséget bajnokin.

NB III-as csapatunk március 20-án 3-0-ra győzött a Vác ellen a Szőnyi úti stadionban. Együttesünk magabiztos vezetésénél, a 81. percben Kanta József vezetőedző kapust cserélt: Varasdi Dániel helyére Velicskó Szabolcs állt be.

A 18 esztendős, saját nevelésű hálóőr nem volt könnyű helyzetben, hiszen az U19-es és az NB III-as gárdánál is tartalék kapusnak számít, így idén csak másodszor kapott lehetőséget - de a mintegy tíz perc játékidő alatt is remekül helyt állt. A hajrában a Vác egyetlen nagy gólszerzési lehetőségénél óriásit mentett, a találkozót követő nyilatkozatában Kanta József vezetőedző ki is emelte Velicskót.

Velicskó Szabolcs: "Nem számítottam rá, hogy beállhatok a vasárnapi találkozón, de a vezetőedző 3-0-s előnyünk birtokában szólt, hogy menjek el melegíteni, majd jelezte, hogy készüljek a cserére. Mivel meccshiánnyal küzdök, nagyon jó érzés volt, hogy pályára léphettem, ki voltam már éhezve a szereplésre. Nem könnyű a cserekapusok élete, de edzőm, Federico Groppioni segít és együtt dolgozom mentáltréneremmel, Lábadi Anettel is. Köszönöm a bizalmat Kanta József vezetőedzőnek, azon dolgozom, hogy ha a későbbiek során újra megkapom a lehetőséget, éljek vele!"

Velicskó Szabolcs nagy védése a Vác elleni bajnoki hajrájában (03:24-től):

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok