HÍREK

Veretlenül hoztuk a fordulót

2017-10-10

Veretlenül hoztuk a fordulót

U19-es csapatunk a héten két döntetlent játszott, az U16 Felcsúton verte a Puskás Akadémiát.

U19 
MTK Budapest - Ferencvárosi TC 1-1 (1-1)

MTK Budapest: Varasdi – Szabó, Androsch, Nagy, Jámbor, Mezei, Babinszky, Bidzilya, Tóth, Gréczi, Kisari.

Csere: Tóth helyett Dencinger (59. perc), Gréczi helyett Kugli (75. perc)

Gólszerző: Szabó (6. perc)

Sárga lap: Gréczi (66. perc), Babinszky (80. perc).

Salkovics Gábor értékelése a mérkőzésről: – Jól kezdtük a találkozót, és korán előnybe kerültünk. Szinte egyből komoly lehetőségeket hibáztunk el, a Ferencváros pedig megbosszulta ezt, és kontrából egyenlített. Hajtós, gyors iramú mérkőzés volt, az ellenfél játékosai nem féltek a kemény, esetenként durva belépőktől, ezért gyakran szakadozott a játék. A hajrában fölénybe kerültünk, de a ziccerek ismét kimaradtak, illetve volt büntetőgyanús eset is, aminél néma maradt a síp.

U19 MTK Budapest – Puskás Akadémia FC 2-2 (1-1)

MTK Budapest: Varasdi – Balogh, Androsch, Nagy, Jámbor, Mezei, Babinszky, Bidzilya, Kisari, Gréczi, Modrovics.

Csere: Modrovics helyett Szabó (46. perc), Kisari helyett Kugli (60. perc), Babinszky helyett Fodor (60. perc), Balogh helyett Dencinger (60. perc), Papp helyett Jámbor (81. perc)

Gólszerző: Bidzilya (25. perc), Gréczi (49. perc)

Sárga lap: Androsch (42. perc), Jámbor (73. perc)

Salkovics Gábor beszélt a látottakról: – ​Az első perctől kezdve küzdős, hajtós mérkőzés volt, két különböző stílus csapott össze. A 17. percben megingott a védelem, ezt pedig kihasználták a vendégek, de percekkel később Bidzilya egyenlített, mutatós támadás végén. A félidő utolsó percében büntetőt hibáztak a vendégek, ez pedig lendületet és reményt adott a második félidőre, melyben Gréczi hatalmas góllal nyitott. Több lehetőségünk volt, ezek kimaradtak, a vendégek előtt is adódott helyzet, ők viszont egyet ki tudtak használni. A mérkőzés végén ártalmatlan szituációban súlyos sérülést szenvedett a Puskás Akadémia támadója, neki a csapat nevében mielőbbi felépülést kívánunk!

U16 
Puskás Akadémia FC – MTK Budapest 0-1 (0-1)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Várkonyi, Béres, Balogh, Kata, Zuigéber, Vertetics, Sali, Kosznovszky, Kiss. 

Csere: Balogh helyett Nagy (53. perc), Sali helyett Kardos (81. perc)

Gólszerző: Zuigéber (19. perc)

Székely Zsólt értékelte a mérkőzésen látottakat: – A legfőbb motiváció számunkra az volt, hogy az első fordulóban elszenvedett vereségért vissza tudjunk vágni. Ami mostanra hasonló szintre hozta az esélyeket, hogy teljes kerettel tudtunk utazni, illetve a látottak alapján már elmondható, hogy fizikailag is utolértük magunkat. A mérkőzés kiegyenlített volt, talán kicsit mi kerültünk fölénybe. Mindkét csapat dicséretet érdemel, hiszen mindent beleadtak, és ebből a párharcból mi kerültünk ki győztesként. Fontos három pont, de ez is csak egy mérkőzés, reméljük segít a helyes úton minket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok