2021/2022 . Felkészülési mérkőzés

DINAMO ZAGREB U19 - MTK U19

7
-
0
Gólszerzőink
-
2021-08-08 09:30 Zágráb

Zágráb

Összeállítások

Mladen Ramljak Memorial felkészülési torna

2x30 perces felkészülési mérkőzés

Dinamo Zagreb U19 - MTK Budapest U19 7-0

MTK Budapest: Velicskó - Lajkó (Guth, 31.), Juhász B., Szőke G., Földing Engelbert - Merényi (Georgievski, 44.), Rimóczi - Juhász Á. (Juhász L., 31.), Szöllősi (Horváth A., 31.), Rohrbeck (Kovács M., 31.) - Vasvári (Balogh M., 44.)

U19-es csapatunk a csoportban elért második helyének köszönhetően a harmadik hely megszerzéséért lépett pályára a zágrábi Mladen Ramljak Memorial nemzetközi torna zárónapján.

Ellenfelünk a rendező és a torna győztesének járó trófeát a legtöbbször elhódító Dinamo Zagreb volt, amely szombaton nagy csatában maradt le a döntőről.
A sorozatterhelés közepette (a negyedik napon negyedik mérkőzésünket játszottuk) több változást is eszközölt a szakmai stáb a kezdőcsapatban, így minden játékos játéklehetőséget kapott a torna folyamán.

A Dinamo jól kezdett és egy büntetőből már a 7. percben megszerezte a vezetést, majd a szünetig további két gólt szereztek a hazaiak. A félidő hajrájában Vasváry lövésével veszélyeztettünk, de szép cselei után támadónk nem találta el a kapu jobb alsó sarkát.

A második harminc percben sem tudtunk változtatni a játék képén, a Dinamo játékosai gyors megindulásaik után újabb gólokat szereztek, aminek köszönhetően megérdemelten nyerték meg a bronzérmet.

Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a Mladen Ramljak Memorial negyedik helyén zárt. A tornán minden mérkőzésen nívós ellenfelekkel találkoztunk, a találkozók remek felkészülést jelentettek az NB III-as bajnokság jövő szerdai rajtja, az augusztus végén induló U19-es kiemelt bajnokság, valamint az UEFA Ifjúsági Liga előtt.

Korábbi meccsek

Szponzorok