HÍREK

A Juventus FC is U13-as csapatunk ellenfele volt Lengyelországban

2023-12-05

A Juventus FC is U13-as csapatunk ellenfele volt Lengyelországban

Nyolc mérkőzést vívott csapatunk Wroclawban.

U13-as együttesünk is meghívást kapott a 36 csapatot felvonultató Number One Cup elnevezésű nemzetközi tornára a lengyelországi Wroclaw városába.

A szervezők a csapatokat hat darab hatos csoportba osztották, gárdánk a D-csoportba került az olasz Juventus FC, a portugál CAAF AF Atlantico, az amerikai FC23 Sports Academy és két lengyel gárda, a GKS Górnik Leczna és a KS SEMP Warszawa mellé.

Pénteken két szoros összecsapást játszott együttesünk, de mindkettőt egy góllal elveszítette, a GKS Górnik Leczna 2-1-re, míg a CAAF AF Atlantico 3-2-re tudott diadalmaskodni.

Szombaton a KS SEMP Warszawa elleni 4-0-ás győzelem következett, a folytatásban viszont az FC23 Sports Academy 2-1-re, a Juventus FC pedig 6-2-re tudott győzni, igaz erre a három darab mérkőzésre nagyjából másfél óra alatt került sor.

Csapatunk a csoport ötödik helyén végzett, így vasárnap a 25-28. helyért léphetett pályára. A helyosztók a cseh FC Tempo Praha elleni 1-1-el kezdődtek, melyet a lengyel Znicz Pruszków elleni 2-0 követett. Az utolsó mérkőzést a cseh FK Mladá Boleslav ellen 4-3-ra elveszítettük, így a 27. helyen zártunk.

A tornát az ukrán Rukh Lviv 0-0 után büntetőkkel nyerte meg a portugál Sporting CP ellen, míg a bronzmérkőzésen a cseh AC Sparta Praha 3-2-re verte az olasz Parma Calcio együttesét.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-01 13:00 Békéscsaba Utánpótlás Központ

Békéscsaba 1912 Előre SE

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok