HÍREK

Aranyérmes lett U13-as csapatunk Horvátországban

2024-04-29

Aranyérmes lett U13-as csapatunk Horvátországban

A döntőben a Dinamo Zagreb ellen büntetőkkel sikerült diadalmaskodni.

U13-as együttesünk péntektől vasárnapig a 33 gárdát felvonultató Open Football Tournament elnevezésű viadalon vett részt a horvátországi Medulin városában.

A szervezők a résztvevőket hét darab négyes és egy ötös csoportba osztották. Mi kerültünk az A-jelű ötösbe, ahol az NK Hrvatski Dragovoljac (1-1) és az NK Lokomotiva Rijeka (0-0) elleni döntetlenek után az NK Sava Strmec ellen 7-0-ra, míg az NK Istra 1961 ellen 3-0-ra győztünk.

A csoport második helyén végezve jutottunk a második csoportkörbe, ahol az NK Karlovac 1919 ellen 3-0-ra, az NK Uljanik ellen 6-0-ra, míg a HNK Zadar ellen 1-0-ra diadalmaskodtuk. A három siker a csoport első helye mellett negyeddöntőt ért.

A legjobb nyolc között az NK Mursa Osijek gárdáját 2-0-ra verte csapatunk, a vasárnapi elődöntőben pedig az NK Lokomotiva Zagreb együttesét sikerült felülmúlni 2-1-re. A fináléban a Dinamo Zagreb volt az ellenfél, a zágrábi sztárklub ellen a döntő rendes játékideje 0-0-ra végződött, a büntetőpárbajt pedig 4-3-ra mi nyertünk, így aranyérmesként zártunk.

A tornán különdíjban részesült csapatunk játékosa, Malomsoki Milán!

Horváth Péter vezetőedző így nyilatkozott a tornáról: - Úgy érzem, remekül helyt álltunk a nemzetközi mezőnyben. Három nap alatt sikerült 10 darab 25 perces mérkőzést játszanunk nagypályán, ezeken lőttünk 25 gólt, emellett pedig csak kettőt kaptunk. Gratulálok a fiúknak, nagyon kitettek magukért. Köszönjük a szülőknek, hogy az éjszakai hazaérkezésünkkor fantasztikus hangulatban fogadták minket!

A Dinamo Zagreb ellen döntő visszanézhető az alábbi videón, a mérkőzés 3:31:20-tól kezdődik:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-18 10:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

UTE U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok