HÍREK

Akadémiai évzáróra került sor szerdán délután

2023-06-14

Akadémiai évzáróra került sor szerdán délután

Az eseményen Székely Zsolt akadémiai szakmai igazgató köszönte meg az idényt a játékosoknak és a szakembereknek, majd átadták U17-es csapatunk bronzérmeit.

Június 14-én, szerdán délután került sor a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia 2022-23-as idényének záróeseményére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Székely Zsolt, akadémiánk szakmai igazgatója megköszönte a játékosoknak, valamint a szakmai stáboknak a szezon során elvégzett munkát.

"Sok jó dolog történt velünk az idény során, de a legjobb talán az volt, hogy hazaértünk. Van akadémiánk, pályáink, ahhoz tartozó épülettel, így újra együtt tudunk lenni. Felemelő érzés együtt látni az összes játékost és a stábtagokat, így vagyunk egy nagy egység. Van a növendékeink között olyan, aki még Agárdon is edzett és most már a Salgótarjáni úton fejlődhet tovább. Nálunk alapvetés, hogy nem eredményekben mérjük a sikert, hanem abban, hogy hányótokból lesz futballista. Nem a csapat szereplése az elsődleges, hanem hogy ti hová juttok el. Persze a kettő nem zárja ki egymást, de ha mi kockázatosan ki akarjuk hozni a labdát, belehibázunk és gólt kapunk, az az eredményesség rovására megy, viszont hosszabb távon ezekből tanulva lehet fejlődni. Ezzel együtt akadémiánk 2001-es elindulása óta egyetlen egy év sem volt, amikor a felső három korosztály - ahol már fontosabbak az eredmények - közül legalább egy ne végzett volna dobogós helyen, ez a sorozat pedig most is folytatódik, hiszen az U17 a harmadik helyen zárt. A fociban az a lényeg, hogy olyan játékot mutassunk, amire a nézők azt mondják, hogy igen, erre jegyet veszek, ezt a meccset érdemes megnézni, ennek a klubnak a mezét érdemes megvenni. Minden csapatunknak voltak olyan találkozói ebben az idényben, amelyiken ilyen futballt mutattunk. Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek ezt az évadot, higgyetek abban, hogy amit mi csinálunk, az a helyes út. Hajrá MTK!" - mondta Székely Zsolt.

A beszédet követően U17-es csapatunk játékosai megkapták bronzérmeiket, az esemény pedig közös étkezéssel zárult.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 10:00 FTC-MVM Népligeti Sportközpont

FTC U17

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok