HÍREK

Érmihályfalván vendégszerepelt U11-es és U10-es csapatunk

2023-06-12

Érmihályfalván vendégszerepelt U11-es és U10-es csapatunk

Együtteseink a II. Rencz Csaba Emlékkupán vettek részt.

Az előakadémiai korosztályos együtteseink szakmai célkitűzéseinknek megfelelően folyamatosan nemzetközi tornákon vesznek részt. 

A mögöttünk hagyott hétvégén U11-es és U10-es csapatunk mérettette meg magát a partiumi Érmihályfalván megrendezett II. Rencz Csaba Emlékkupán.

A szervezők a 10 résztvevő csapatot két darab ötös csoportba osztották. Az U11 az FC Bihor Oradea (Nagyvárad), az ACS Sovata (Szováta), a CS Il Calcio Satu Mare (Szatmárnémeti) és a debreceni Olasz Focisuli gárdáját megelőzve csoportelsőként végzett.

Az U10 a házigazda CS Unirea, a DEAC, a Partium Labdarúgó Akadémia és az FC Viitorul Carei (Nagykároly) U11-es csapatai előtt végzett a B-csoport élén.

A lebonyolítás értelmében csoportgyőztes együtteseink egymás ellen léptek pályára a fináléban, a döntő az U11 sikerével zárult.

A torna legmotiváltabb játékosának járó díjat U10-es csapatunkból Szemler Zente érdemelte ki, míg a gólkirályt U11-es együttesünk adta Magyar Lóránt személyében.

Milkó Dániel vezetőedző értékelése: - Gratulálunk az U11-es csapatunknak, akik tetszetős játékkal tudták megnyerni a tornát, és az U10-es csapatunknak is a második helyhez, akik egy évvel idősebbek között is szép játékkal tudtak jó eredményt elérni. Külön köszönet az érmihályfalviaknak, akikben egy rendkívüli futballszerető közösséget ismertünk meg, és egy szervezett tornán tudtunk részt venni. Továbbá külön köszönet Pap Tamásnak, az akadémián dolgozó U15-ös vezetőedzőnknek, akit sok emlék és baráti kapcsolat fűz a helyiekhez, így végig a helyszínen tudott segíteni kollégáinak és megtekintette a jövőbeli akadémista játékosainkat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 12:00 KECSKEMÉTI SZÉKTÓI STADION

KTE LA U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok