HÍREK

Gólzáporos meccseket hozott eddig az új akadémiai központ különböző korosztályaink számára

2023-05-28

Gólzáporos meccseket hozott eddig az új akadémiai központ különböző korosztályaink számára

Nyolc mérkőzés, 43 találat a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián.

Az MTK Budapest különböző együttesei az elmúlt hetekben elkezdték birtokba venni a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új központját a józsefvárosi pályaudvar egykori helyén.

Hat különböző csapatunk eddig összesen nyolcszor lépett pályára a létesítményben és szinte mindegyik mérkőzés elképesztő gólzáport, látványos játékot hozott.

A sort az U17 kezdte még április 29-én, a 2-1-es vereség egyben a legkevesebb találatot jelentő meccs is volt május 27-ig. Május 7-én pályára lépett az MTK Budapest II, amely a Monortól kapott ki 4-3-ra, de később egy másik hétgólos összecsapáson, a Szolnok ellen 5-2-re már nyertek Kanta József vezetőedző tanítványai.

U19-es csapatunk is megízlelte már az új központot, ők a MOL Fehérvárt verték 3-2-re, míg az U15 a Kisvárda fiataljai ellen végzett 3-1-re. Náluk többször, már két alkalommal szerepelt a Salgótarjáni u. 3. szám alatt található létesítményben az U14, akik előbb a Vasastól szenvedtek 5-4-es vereséget, majd 4-2-re legyőzték a Ferencvárost.

A legfrissebb eredmény pedig felnőtt női gárdánké, akik az NB I 3. helyéért folytatott küzdelemben, a Puskás Akadémia elleni odavágón léptek pályára az új központban és 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel győztek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 10:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

VASAS KUBALA AKADÉMIA U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok