HÍREK

Közlemény: Halasztás

2020-08-28

Közlemény: Halasztás

Koronavírusos esetet regisztráltak az utánpótlásban, ezért több szombati mérkőzés elhalasztásra kerül.

Egy korosztályos együttesünknél koronavírusos esetet regisztráltak, melynek következtében klubunk megtette az előírásoknak megfelelő lépéseket. Az esetet követően haladéktalanul az összes olyan korosztályos labdarúgónk, stábtagunk és dolgozónk teszten esett át, akiknél a továbbfertőzésre bármi esély mutatkozott. A tesztek kiértékelése folyamatosan zajlik. 

A szükséges óvintézkedések részeként első fordulós ellenfeleinkkel egyeztetve közösen haladéktalanul kérvényeztük a szövetségnél négy korosztályos együttesünk hétvégi bajnoki mérkőzésének elhalasztását, így az U19-es, U17-es, U16-os és U15-ös együttesünk nem lép pályára a hétvégén. 

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia továbbra is kiemelt figyelmet fordít sportolóink, szakmai stábunk, illetve ellenfeleink egészségének védelmére, ezért mérkőzést csak a megfelelő mennyiségű negatív tesztet követően rendezünk, így a tömeges tesztelés a lehető legkorábbi időpontban a jövő hét elején megismétlődik, míg a Lantos Mihály Sportközpont helyiségeit fertőtlenítjük.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok