HÍREK

Szombathelyen zárta a szezont U12-es csapatunk

2023-06-19

Szombathelyen zárta a szezont U12-es csapatunk

Együttesünk aranyéremmel tért haza a nyári szünet előtti utolsó megmérettetésről.

U12-es csapatunk vasárnap Szombathelyre volt hivatalos, ahol az Illés Akadémia szervezésében sorra kerülő Nyárnyitó Torna elnevezésű, 16 gárdát felvonultató nemzetközi tornán vették részt fiataljaink.

Együttesünk a B-csoportban az osztrák JAZ GU Süd (6-1), a Paksi FC (2-0) és a Lurkó UFC (4-0) elleni összecsapását is megnyerte, így első helyen jutott tovább.

A negyeddöntőben Tóvaj Kristóf csapata 1-0-ra diadalmaskodott a román ACS Viitorul Arad ellen, az elődöntőben pedig ugyanilyen arányban győzött az FTC ellen.

A fináléban a Budapest Honvéd-MFA volt az ellenfél, ahol együttesünk szintén 1-0-ra nyert, így aranyérmesként zárta a viadalt.

Tornagyőztes csapatunk kerete: Bomlász, Pataky, Jónás, Mohos, Speier, Szabó, Masszi, Vörös, Biró Á., Biró B., Biró M., Ihász, Sipos.

Tóvaj Kristóf vezetőedző értékelése: - Nem volt egy sétagalopp ez a szezon, sok hétvégén maradt hiányérzetünk, de az utolsón nem! Hol remekül játszva, hol nagyot küzdve, sok jó egyéni teljesítménnyel zártuk az évet Szombathelyen, aranyéremmel. Szép búcsú volt, jó feltöltődést kívánok a gyerekeknek és sok sikert az U13-as korosztályban!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 10:00 FTC-MVM Népligeti Sportközpont

FTC U17

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok