HÍREK

A Honvéd könnyed legyőzésével kezdte meg 2022-es szereplését U19-es csapatunk

2022-02-20

A Honvéd könnyed legyőzésével kezdte meg 2022-es szereplését U19-es csapatunk

Bajnoki címvédő együttesünk már a 9. percben vezetést szerzett a kispestiek otthonában.

Február 19-én az utánpótlás-korosztályok számára is elkezdődött a bajnoki idény. Bajnoki címvédő U19-es együttesünk ráadásul egy igazi rangadóval rajtolt, hiszen a Budapest Honvéd otthonában lépett pályára Horváth Dávid vezetőedző csapata.

Az őszi idényt élen záró csapatunk azonban könnyedén vette az akadályt: Juhász Levente révén már a 9. percben vezetést szerzett Kispesten, amit a félidőre Barkóczi duplájával és Gyuris találatával négyre (!) növelt. A második játékrészre így nem sok nyitott kérdés maradt, a Honvéd erejéből szépítésre futotta. U19-es csapatunk így 4-1-es sikerrel kezdte a tavaszi szezont és a hozott pontoknak is köszönhetően továbbra is élen áll a bajnokságban.

U19 bajnoki mérkőzés, Országos A-csoport

Budapest Honvéd-MFA U19 - MTK Budapest U19 1-4

Gólszezők: Varga G. (68.), illetve Barkóczi (17., 26.), Juhász L. (9.), Gyuris (45.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth, Csernák (Varga D., 89.), Juhász B., Helembai - Horváth A., Szőke - Juhász L., Gyuris (Rohrbeck, 89.), Owusu (Merényi, 63.) - Barkóczi (Horváth J., 82.)

Horváth Dávid vezetőedző: "Nagyszerű első félidőt produkált a csapat, amelyben az egyéni teljesítmények is kiemelkedőek voltak, de ez szinte az egész mérkőzésre igaz. A kapott gólnál látott apróbb kilengéstől eltekintve végig nagyfokú koncentráció, tudatosság és játékosság jellemzett minket. Ez egy fantasztikusan sikeredett találkozó volt a részünkről, ugyanakkor holnap már visszatérünk az edzőpályára és ugyanolyan alázattal kell folytatnunk a tréningeket, ahogy azt eddig is tették a futballistáink, mert csakis annak lesz meg az eredménye."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-09-30 00:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U17

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok