HÍREK

Így telt az elmúlt hét alsó szekciós csapatainknál

2021-02-17

Így telt az elmúlt hét alsó szekciós csapatainknál

Kecskeméten, Debrecenben, Miskolcon és a fővárosban is pályára léptek együtteseink.

U11-es csapatunk szombaton Debrecenben játszott 5x15 perces edzőmérkőzést a DLA otthonában. A találkozón szinte végig domináltunk, jól járattuk a labdát, szépen játszottunk, de a helyzetkihasználással ezúttal hadilábon álltunk.

Keret: Csoma K., Vörös B., Koltai Á., Vasuth-Bognár E., Gazdik M., Sinka M., Érsek M., Vérten M., Bíró F., Miklós A., Horváth K.

U10-es együttesünk szerdán Kecskemétre látogatott, ahol az SC Hírös-Ép U10-es és U11-es gárdája ellen lépett pályára. A mérkőzéseken pályára lépett mogyoródi partneregyesületünk két játékosa, a kaput pedig U9-es hálóőreink védték, elfelezve a játékperceket. Annak érdekében, hogy mindenki sok játékperchez jusson, négy játékosunk az U11-es csapatunknál edzett ezen a napon.

A Kecskemétre utazó keret: Zacsovics D., Szentmihályi K., Szobor N., Biró M., Biró Á., Fodor F., Horváth Á., Ryska S., Kurucz M., Farkas M., Dalnoki Z., Garabits L.

Szombaton Debrecenbe a keret minden egészséges játékosa elutazott, kivéve Dalnoki Zalán, aki az U9-es korosztállyal lépett pályára Miskolcon. A DLA ellen is dominálni tudtunk a mérkőzés nagy részében, ami sokszor gólokban is megmutatkozott. Hiányérzetünk a mérkőzés első felében elkövetett technikai hibák miatt lehet, ami egyébként nem jellemző a csapatra.

A Debrecenbe utazó keret: Lakatos Á., Szobor N., Vörös D., Prém D., Malomsoki M., Németh M., Fábián P., Fodor F., Horváth Á.,  Biró M., Ryska S., Garabits L.,



U9-es együttesünk SC Hírös-Ép elleni szerdai összecsapásán játékosaink az elején nehezebben reagálták le a hazaiak hátul kevesebb kockázatot felvállaló játékát. A második negyedtől kezdve folyamatosan javult a játékunk, ami az egyéni játékban és a létszámelőnyös játékhelyzetek lejátszásában mutatkozott meg leginkább. Az edzőmeccsen pályára lépett váci partneregyesületünk két játékosa, valamint az U8-as csapatunkból is ketten csatlakoztak a kerethez.

A Kecskemétre utazó keret: Zacsovics D., Somogyvári Á., Marton K., Zagyi Cs., Bolesza O., Fani M., Szentmihályi K., Tanoss-Franczia A., Mészáros L., Ottó P.

Szombaton a DVTK Legendák Kupáján a Barca Academy, az Olasz Focisuli, a Bozsik JLA, a DVTK és a Gödöllői SK szerepelt az ellenfelek között. A Szentmihályi K., Kassai K., Dalnoki Z., Albert Z., Landler D., Laczkó B., M. Dallos kerettel elutazó társaság jó ellenfelek ellen, kiélezett mérkőzéseken mérethette meg magát. A torna gólkirálya játékosunk, Kassai Kristóf lett.

Vasárnap a fővárosban a Puebla Elit Tornán vettek részt a fiúk, ahol a Puebla, az UTE, a Vasas, a Soroksár és az FTC csapata ellen léptek pályára, és a jó játék aranyéremmel párosult. Futballistánkat, Landler Dávidot a torna legjobb játékosának választották.

A tornagyőztes csapat névsora: Szentmihályi K., Kassai K., Dalnoki Z., Albert Z., Landler D., M. Dallos, Zagyi Cs., Marton K., Somogyvári Á.

U8-as gárdánk vasárnap utazott Miskolcra, a DVTK Legendák Kupájára, ahol a Barca Academy, a DVTK és az Eger ellen jó teljesítmény nyújtva és sok gólt szerezve első helyen zárt. Az aranyérem mellett a gólkirályi címet is elnyertük Bolesza Olivér személyében.

A tornagyőztes csapat névsora: Timár Á,, Fani M., Bolesza O., Vörös Á., Szakács F., Lipcsei M., Tátrai O.

U7-es csapatunk ezúttal nem lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok