HÍREK

U19-es győzelem a REAC elleni edzőmeccsen

2023-02-04

U19-es győzelem a REAC elleni edzőmeccsen

Barkóczi duplájával legyőztük a BLSZ I második helyezettjét.

Fiatal csapatunk ezúttal a BLASZ első osztályának második helyén álló Rákospalotai EAC vendége volt edzőmérkőzésen.

Valamivel aktívabban kezdtük a találkozót, előbb Herczeg, majd egyik próbajátékosunk próbálkozott lövésekkel, de Török kapus védett, a második próbálkozás fölé szállt, később Lépő közeli, de balról kissé estében rátett kísérletét is védte a hálóőr, majd a szöglet után Matviiv fejese sem fogott ki rajta.

A 31. percben aztán Ujvári ugratta ki Kaszalát, aki 9 méterről, Csernák szorításában lőtt, ám Csenterics védett. Pár minutummal később Popgeorgiev gurított vissza Kaszalának, a rákospalotai támadó erős lövése elzúgott a léc fölött. A szünetben mindhárom cserelehetőségét kihasználta szakmai stábunk, Szolár, Szöllősi és Hegedűs váltották Csentericset, Herczeget és Rimóczit.

A második félidő elején Barkóczi lövését védte Török, majd kissé váratlanul megszerezte a vezetést a REAC: egy védőnk megcsúszott, Lakatos pedig kiugrott és Szolár alatt a kapuba passzolt (1-0).

Az 57. percben a másodpercekkel korábban beállt Faragó volt határozott és megszerezte a labdát Matviivtől, majd 15 méterről, helyzetben lőtt, de kapusunk ezúttal hárítani tudott. A 64. percben egalizáltunk.

Lauri emelt a jobb szélről szépen Barkóczihoz, aki ballal átvette, jobbal, 17 méterről pedig gyönyörűen csavart a kapu bal oldalába (1-1).

Nem sokkal később óriási ziccerek maradtak ki. Egy REAC-szögletnél túlságosan felléptek a hátul maradók is, játékosainknak pedig sikerült előrevágnia a labdát Szöllősi irányába, aki saját térfélről, lépéselőnyből indulhatott meg. Bevezette a tizenhatosra és közelről Törököt találta el, a labda pedig Barkóczi elé került, ám ő sem tudta elhelyezni a kapus mellett. Az akció végén Hegedűs lövése vágódott kevéssel kapu mellé egy védőről.

Nem sokkal később Barkóczi egy kezezés miatt megítélt büntetőt váltott gólra (1-2).

A hajrában a REAC még többet frissített, de betalálniuk már nem sikerült, így fiatal együttesünk győztesen hagyta el a pályát.

 

Téli felkészülési mérkőzés
Mogyoródi úti Sportpálya

Rákospalotai EAC - MTK Budapest U19 1-2 (0-0)

Gólszerzők: Lakatos (51.), illetve Barkóczi (64., 70.)

Rákospalotai EAC: Török (Váradi, 84.) - Micheller (Tréfás, 84.), Nagy G., Markos (Barna, 57.), Gulyás M. (Kovács D., 84.) - Popgeorgiev, Csernák M. (Végh R., 68.), Ujvári (Szőllősi, 84.), Lakatos Z. (Mezei K., 81.) - Pölöskei P. (Horváth K., 68.) - Kaszala (Faragó, 57.)

MTK Budapest II: Csenterics (Szolár, 46.) - Varga D., Csernák, Matviiv, Próbajátékos 1 - Rimóczi (Hegedűs, 46.) - Lauri, Próbajátékos 2, Lépő, Herczeg (Szöllősi, 46.) - Barkóczi

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-15 15:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U14

VS

ETO FC GYŐR U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok