HÍREK

Dunamenti Liga: Aranyérmesként zárt az U7-es korosztály

2024-05-06

Dunamenti Liga: Aranyérmesként zárt az U7-es korosztály

Hétvégén a sorozat utolsó fordulóját rendezték.

Vasárnap a BVSC-Zugló otthonában rendezték meg a Dunamenti Liga utolsó fordulóját a 2023/2024-es szezonban az U7-es korosztály számára. 

Együttesünk a sorozat utolsó négy mérkőzésén két győzelemmel és két vereséggel zárt, de az egész szezont tekintve magabiztos teljesítménnyel ért fel a dobogó legfelső fokára.

Az U7-es korosztályban 13 együttes mérte össze tudását az októbertől májusig tartó kiírásban, csapatunk mögött ezüstérmesként partneregyesületünk, a Gödöllői SK zárt, míg bronzérmes a Fehérvár FC lett.

Katona Roland vezetőedző így értékelte a teljes szezont: - A versenysorozatról összességében elmondható, hogy a kezdetektől fogva hasznos tapasztalatokkal gazdagította játékosainkat. A gyerekek sajátos fejlődésére jellemző változatossága a játék képén mindig nyomon követhető volt, azonban az MTK-filozófiára jellemző, összjátékban való gondolkodás korosztályon túlmutató megvalósítása az elejétől fogva nemcsak kiemelte a csapatot a mezőnyből, hanem idővel más csapatokat is ösztönzött egy hasonló játékkép megalapozására. Elismerés illeti a gyerekeket és az őket átfogó közösséget, akik hétről hétre együtt fejlődve bizonyítják, hogy sajátos úton járva képesek lehetnek értéket teremteni a hazai utánpótlás világában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-22 13:00 MTK Budapest - Sándor Károly LA

MTK U16

VS

DVTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok